Mit liv som Ulf - Ulf Pilgaard gæster midtpunktet
23-04-2019 13:00

Mit liv som Ulf - Ulf Pilgaard gæster midtpunktet

Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard - hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen.

Ulf Pilgaard kommer til Thyholm tirsdag den 26. november. Foredraget starter kl. 19.00 med 2 x 45 minutters fortællinger om Ulfs fantastiske liv på de skrå brædder. I pausen serverer Midtpunktet Thyholm kaffe og kage. Dette er inkl i billetten.
Billetsalget starter 3. maj på midtpunktetthyholm.dk

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

”Vi glæder os enormt meget til at få besøg af teater- og revybranchens største skuespiller. Sidste år havde vi besøg af Ghita Nørby med stor succes, så vi var ikke i tvivl om at Thyholmerne og andre interesserede også skulle have muligheden for at opleve Ulf Pilgaard, der jo er en af Danmarks mest elskede skuespillere” Kristian Hedegaard, centerleder Midtpunktet

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard er en af Danmarks største skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen. Han har også haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal, men er også kendt fra den første Olsen Banden film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.

Ulf Pilgaard er er hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.