5 års fødselsdag på Høloftet
13-04-2019 16:00

5 års fødselsdag på Høloftet

Til august er det 5 år siden, at de første toner lød fra den lille scene på Høloftet. Og sådan en fødselsdag skal fejres.. vi håber, I kommer og er med :-)

Vi holder derfor sommer-fødselsdags-koncert lørdag d. 10. august og har bestilt den helt store sommer-grill-buffet hos Gl. Amstrup slagteren..

Aftenens menu
Urtemarineret Svinemørbrad
Kalkunbryst i svøb af røget skinke
Slagtermesterens grill pølser
Serveres med Syrlig æblesalat, sommersalat med melon og feta samt sommerens pastasalat.
Hertil ristede petit kartofler, ramsløgs aioli og urte dressing
Spændende madbrød og kryddersmør

Underholdningen til denne fødselsdagskoncert er lagt i hænderne på Stryg’fri, som gav koncert på vinlageret i 2013 – kort inden Høloftet blev en realitet. For jer, der ikke var med dengang: I kan glæde jer! Og til jer, der var med: På glædeligt gensyn…!

Sådan beskriver Stryg’fri sig selv
Vi er et folkrock band, der spiller sønderjyske splatterviser og samler op fra den musik, vi selv kan li´ – og finde ud af at spille. Musikken kan have politiske over- og undertoner og lyde smukt, som englesang og ind imellem som Veflinge transformatorstation ved juletid. Vi er et band fra før verden gik af lave. Dengang det var vigtig at synge sange, som handlede om noget. – Noget af det, som kunne være livet om at gøre!

Af egne numre kan nævnes:
Æ hund uden bagbien
Karlekammer tango
Hun er dø no
Vi kjør mow

Vi satser på en lun sommeraften med en skøn stemning skabt af god mad, gode vine og et veloplagt, sønderjysk orkester.. der er kun ét at sige: ’Hold ve’ do!