Shu-bi-dua legender indtager scenen til Store Klassefest!
14-03-2019 10:00

Shu-bi-dua legender indtager scenen til Store Klassefest!
Billetsalget til store klassefest på Thyholm har nu rundet de 600 og nye tilmeldinger kommer i hus hver eneste dag. Så det tegner til at blive et brag af en fest den 14. september med dejlige gensyn og nostalgiske minder.

Nostalgisk bliver det også når festen store musikalske indslag går på scenen kl. 22.00. Det bliver nemlig Shu-bi or not shu-bi der har fået den ærefulde opgave at få de mange gæster ud på dansegulvet.

Shu-bi or not Shu-bi består blandt andet af de tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen. De er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Foruden de tre gamle ”Shubbere”, består bandet af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua connoiseurs:
Karsten Lagermann (vokal) og John Sørensen (bas), og sammen skaber de med garanti et brag af en Shu-bi-dua fest. Shu-bi or not Shu-bi spiller Shu-bi-dua’s største og mest elskede hits, som de blev skrevet og indspillet med den velkendte lyd fra de kronede dage, og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen. En fremførelse der sender tankerne tilbage til Shu-bi-duas storhedstid.

- Med Shu-bi or not shu-bi har vi forsøgt at ramme et bredt aldersspænd, således flest mulige deltagere til festen kan synge, rocke, danse eller klappe med til musikken. Efter en lækker trerettersmenu fra Tambohus Kro kan der jo blive behov få at komme op og bevæge sig lidt. Og måske har du altid har haft en drøm om at danse tæt med klassens pæne pige eller klassens lækre dreng til ”Den røde tråd”, ”Askepot” eller ”Stjernefart”. Så er chancen der måske nu.

Mange klasser er flot repræsenteret og topscorerne i øjeblikket er ”02a” og ”88a” med 15 tilmelding fra hver af de 2 klasser. Det er også fantastisk at der lige nu er 37 tilmeldte, der forlod skolen eller gik i 8. årgang før 1963. Der fortæller lidt om det store aldersspænd der bliver til festen.

Det bliver virkelig årets fest!
Billetsalget forsætter til den 1. juni via hjemmesiden storeklassefest.dk. Har du gået på Thyholm skole, så skynd dig at købe billet til en fantastisk aften med lækker mad, god musik og ikke mindst dejlige gensyn med tidligere skolekammerater og lærer.