Koncertsuccesen forsætter i Midtpunktet Thyholm
01-03-2019 13:00

Koncertsuccesen forsætter
i Midtpunktet Thyholm

Madsen, Møller & From udsolgt på 2 timer. Midtpunktet Thyholm sælger forsat mange billetter til husets til forskellige koncerter.

2 timer var alt der skulle gå, så var de 280 billetter væk til Johnny Madsen koncerten den 17. oktober i Midtpunktet Thyholm. Til de seneste koncerter i Midtpunktet sal har billetter været væk indenfor kort tid. Stig Rossens hyldest koncert til John Mogensen afholdt den 22. februar blev billetterne solgt på en weekend og Michael Learns To Rock koncert tilbage i oktober 2018 var væk på bare 24 timer. Men denne Johnny Madsen koncert tager rekorden. 2 timer gik der fredag formiddag den 1. marts, så kunne Midtpunktet melde udsolgt. ”Det er tydeligt at Johnny Madsen er speciel populær i det Nordvestjyske. Det er tredje gang Madsen, Møller & From besøger Midtpunktet Thyholm og det er blot 2 år siden de sidst spillede i Midtpunktet. Men folk er vilde med multikunstneren og efter 1 time var der faktisk kun 20 billetter tilbage. Så vi kan roligt sige at Johnny har en helt speciel plads i folks musikalske hjerter her på Thyholm”. Kristian Hedegaard, Centerleder.

Når hr. Madsen indtager scenen i Midtpunktet er det som sædvanligt med hans legekammerater Knud Møller på guitar og Henrik From på percussion. ”Vi håber at de 3 musikere igen i år er ligeså oplagte som da de besøgte os i 2017. Her var der nemlig fantastisk stemning fra start til slut og Johnny viste sig frem som den super humoristisk historiefortæller han også er.”

For anden år i træk samles over 500 gæster
til halfest på Thyholm

Midtpunktet anden store satsning ”En aften med stjernerne – Indendørs coverfestival” sælger også godt. 520 gæster har på nuværende tidspunkt indløst billet til festen den 16. marts i Midtpunktets hal, hvor 4 fantastiske tributebands spiller sange fra de store stjerners katalog. Så her kan man synge med på sange fra Creedence Clearwater Rivival, Bruce Springsteen, Bryan Adams og Kim Larsen. Det er andet år i træk at en stor koncert i Midtpunktets hal trækker folk af huse. I februar 2018 samlede Midtpunktet 540 gæster til Dodo and the Dodo’s.

”Vi er faktisk lidt overvældet over at vi to år i træk kan sælge så mange billetter til vores store ”halfester/koncerter”. Vi er meget bevidste om at Thyholmerne godt kan lide en god fest og de lokale bakker bare så flot op om festerne, men at vi også rammer så rigtigt med musikvalget, at vi kan hente gæster fra store dele af Jylland, det er bare helt vildt. Vores store halkoncerter er også en god måde at differentiere os på i forhold til de andre spillesteder i området. Til halkoncerterne er det jo ikke bare spisning, musik og så hjem. Nej, her er det en hel aften og begyndende nat, hvor der kan høres musik og festes igennem. Vi glæder os utroligt meget til at præsentere gæsterne for vores coverfestival, hvor vi bare er gået all in”. Kristian Hedegaard