Johnny Madsen besøger igen Midtpunktet Thyholm
20-02-2019 09:00

Johnny Madsen besøger igen Midtpunktet Thyholm
Musikeren & maleren fra Fanø vender torsdag den 17. oktober tilbage til Midtpunktet Thyholm i den efterhånden legendariske akustiske trio med sine to meget gode venner Møller og From.
Det er tredje gang trioen ligger vejen forbi Midtpunktet. Både i 2013 og 2017 skabte trioen et brag af en fest. Billetterne til de to tidligere koncerter blev revet væk på kort tid, så når vi åbner billetsalget fredag d. 1. marts kl. 10.00 via vores hjemmeside håber vi igen på stor aktivitet og at de røde lamper lyser indenfor kort tid.
Har man bare en gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockstjerne, hvis popularitet vel kun har fået endnu et hak op efter deltagelse i TV2 programmerne ”Ja for Fanø”
Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen - tilbage i ’stærkeste startopstilling’. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke. I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.
Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.
Billetter kan købes fra 1. marts via midtpunktetthyholm.dk. Billetterne kan købes med en lækker menu inden koncerten.

bestil her