Festivalslegende bliver konferencier til coverfestival i Midtpunktet
16-01-2019 14:00

Festivalslegende bliver konferencier til coverfestival
i Midtpunktet


Coverfestivalen ”En aften med stjerner”, d. 16. marts i Midtpunktet Thyholm, tegner allerede til at blive en kæmpe succes. Kun 150 billetter er der tilbage før der kan råbes udsolgt.
Midtpunktet Thyholm er gået all in for at skabe rigtig festivals stemning i hallen. Der bliver madboder, forskellige temabarer og en pølsevogn bliver også plads til i hallen, når de fire tributebands spiller op fra 2 scener i hallen.
Til at binde hele aftenen sammen har Midtpunktet skaffet en decideret legende indenfor danske festivaler og konferenciererhvervet. Det bliver nemlig ingen ringere end Frank Megabody der skal guide gæsterne igennem aftenen og løbende præsenterer de 4 tributebands; creedence tribute, Bryan Adams Tribute, The Boss – a tribute to Springsteen & Rabalder – Kim Larsen & gasolin kopiband.
I mere end 30 år har Frank Megabody været at finde på en lang række festivaler i Danmark i rollen som konferencier eller markedsopråber som han ynder at kalde sig selv. Festivaler som Danmarks Smukkeste festival, Jelling musikfestival, Nibe festivalen, Haze over Haarum, Samsø festival, Nordals festival, Sølund festivalen, Kløften, Rock under broen og mange flere. resten af året gør han det som musiker og Viceborgmester i Skanderborg. Han har også været vært på mere end 50 TV programmer på DR, og har skrevet undervisningsmateriale om festivaler til gymnasiebrug. Så der er en connaisseur i festivals genren der gæster Midtpunktet og Thyholm til marts. Vi glæder os til at give alle festivalsgæster en helstøbt indendørs festivalsoplevelse.