Thyholm skole skal d. 14. september 2019 fejre 100 års fødselsdag.
14-01-2019 14:00

Thyholm skole skal d. 14. september 2019 fejre 100 års fødselsdag.
Vi fejrer begivenheden med en stor og spændende emneuge for alle vore elever i ugen op til d. 14. september 2019, og ugen afsluttes festligt med ”Store Klassefest” i Midtpunktet for tidligere elever.
Oprindelig blev ”Hvidbjerg Real- og Efterskole A/S” officielt indviet 1. oktober 1919. Her blev grundlaget lagt for det, vi i dag kalder Thyholm Skole. I dag fremstår Thyholm Skole som en hypermoderne folkeskole med de gamle bygninger godt integreret i flotte indbydende rammer.
Vi har tidligere med stor succes afholdt to store klassefester i 2006 og 2010 og nu glæder vi os igen til at byde gamle elever til fest lørdag d. 14. september i 2019.
En arbejdsgruppe er nedsat til at varetage den overordnede koordinering Gruppen består af fra venstre - Knud Bjerregaard Hansen , Bent Hargaard, Lene Vangsgaard Andersen, Anton Lyhne og Kristian Hedegaard
Vi vil gerne se alle gamle elever der har været en del af skolen gennem de mange år. Vi har fremskaffet klasselister af vore 8. klasseelever helt tilbage til 1963 og frem til 8. klasserne i 2003. Vi ville gerne have haft alle med, men af pladsmæssige årsager har vi desværre været nødt til at begrænse deltagerantallet. Derfor bliver der ikke plads til de elever, der har gået i 8.årgang efter 2003.
Har du derimod været elev på Thyholm skole før 1963 er du mere end velkommen. Man går blot ind på www.storeklassefest.dk – Her har man mulighed for at bestille billet til festlighederne.
Deltagerantallet vil være max. 1200 personer – så skynd dig at få dig tilmeldt efter først til mølleprincippet.
Du vil løbende kunne finde opdateringer på https://www.facebook.com/storeklassefest.

En arbejdsgruppe er nedsat til at varetage den overordnede koordinering Gruppen består af fra venstre - Knud Bjerregaard Hansen , Bent Hargaard, Lene Vangsgaard Andersen, Anton Lyhne og Kristian Hedegaard.