The FBI Comedy Tour gæster Thyholm
20-12-2018 16:00

The FBI Comedy Tour

gæster Thyholm

Fredag den 3. maj besøger tre af landets bedste og mest rutinerede komikere Midtpunktet Thyholm. Thomas Hartmann, Anders Fjeldsted & Heino Hansen står nemlig på plakaten til FBI’s comedy tourné i maj måned 2019. Med over 55 års erfaring tilsammen er det virkelige 3 af Danmarks sværvægtere inden for comedy og standup.

FBI Comedy Tour sender både foråret og efteråret en række af de bedste danske komikere på Danmarksturné. I maj byder FBI Comedy Tour på intelligent, charmerende og lårklaskende sjov underholdning i form af de tre skarpe komikere Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Heino Hansen.

Thomas Hartman
Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke?

Anders Fjelsted
Anders Fjelsted er altid aktuel. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Anders har, trods sit drengede udseende været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet.

Heino Hansen
Heino Hansen leverer stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme plet i enhver forsamling. Heino har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende. Han er efter sigende den eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, og ovenpå det, er der intet arrangement, der kan knække ham.

”Vi synes faktisk det er lidt af et scoop at få 3 af DK’s bedste komikere til Thyholm på samme tid. FBI touren giver vores gæsterne en fanstatisk mulighed for at opleve 3 dygtige og forskellige komikere til en beskeden pris og stadig er det 90 minutters top underholdning” udtaler Centerleder Kristian Hedegaard.

Billetsalget starter d. 11/1 kl. 10.00 på midtpunktetthyholm.dk

Billetter kan købes med en lækker streetfood buffet inden showet.