Indstilling af kandidater til frivilligpriser
02-11-2018 09:00

Indstilling af kandidater

til frivilligpriser

Ved Struer Kommunes nytårskur bliver en række priser uddelt til frivillige og foreninger og du kan indstille kandidater til priserne frem til den 19. november.

Hvem har gjort så stor en forskel i det frivillige foreningsliv i Struer Kommune, at det fortjener en pris? Det kan du være med til at afgøre ved at indstille netop din favoritfrivillige til de ni priser, der bliver uddelt til Struer Kommunes nytårskur i januar måned.

Borgere i Struer Kommune kan nemlig nu og frem til den 19. november 2018 kl. 08.00 sende forslag til, hvem der skal modtage de enkelte priser.

Unge idrætsledere, kulturelle initiativer, handicap-ildsjæle, foreningsledere, spejdere og klubber er blandt de personer og organisationer, der har mulighed for at få en pris til årets store fest og netværksarrangement for kommunens frivillige.

Struer er en kommune med et engageret lokalsamfund, der tilbyder gode faciliteter og en meget stor buket af foreninger at engagere sig i, som imødekommer langt de fleste former for fritidsinteresser. Frivilligpriserne til årets nytårskur er en måde at hædre, inspirere og synliggøre det store frivillige arbejde, der holder foreningerne i gang og beriger lokalsamfundet. 

Alle kan indstille kandidaterne til priserne og alle forslag skal vedlægges begrundelse for indstillingen.

Læs mere om de enkelte priser, kriterier for tildeling samt prismodtagere foregående år her.