Kreative dage på Mississippi
27-09-2018 11:00

Kreative dage på Mississippi

I efteråret vil Mississippi igen arrangere kreative dage med kreativ hækling og container juveler.

Hent inspiration til kreativ hækling

Torsdagene 4. og 11. oktober vil der være kreativ hækling på programmet. Formålet, med kurserne omkring kreativ hækling, er at komme i gang med nye ting, man ikke har prøvet før.

Hæklekunst kan bruges både til fornyelse af interiør og som personlige gaver. ”Det er sjovt at se, hvordan en gammel håndarbejdsform er blevet til noget, hvor man kan få udfoldet sine kreative evner til at hækle noget, man aldrig har set før udført ved hjælp af hækling,” siger Anita Folmann, der er instruktør de to aftener. Hun er også indehaver af hjemmesiden www.prikkerogstriber.dk.

Og husk at du kan købe garn og andre hjælpemidler i Mississippis butik, hvis der er noget, du skulle mangle.

Vi ser frem til en hyggelig aften med garn, nål, godt selskab, kaffe og kage.

Vi fremstiller genbrugs smykker

Tirsdagene 2. og 9. oktober vil vi fremstille container juveler under kyndig vedledning af Jørn Stub.

Vi vil arbejde med kunst og håndværk, der forskønner dig, eller en du holder af.

Man vil designe smykker, små billeder, der kan bæres på kroppen med udgangspunktet i skrot (genbrug). En måde at begrænse brugen af ressourcer på, være med at til fastholder tidens tegn og glæden ved at kunne genbruge og at skabe nyt liv.

Det er vigtigt, at du frem til de to aftener finder genbrugsting. Kig i skuffer, skabe, udhus og loft. Emner der kan bruges: metaldele (messing, gamle dåser, trådvæv, kobbertråd, plastdele, horn, gamle skeer, perler (plast eller træ), hattenåle, fjer, gamle smykker, glasstumper, nøgler, ”opskyld” fra stranden (skal være tørt), gamle ure, elektronikdele, og hvad man ellers kan finde.

Vi vil komponere og træffe valg i forhold til den tænkte funktion. Vi vil lime, nitte og binde.

Vi ser frem til nogle hyggelige aftener med masser af inspiration, hyggeligt samvær, kaffe, kage og med mulighed for at se den aktuelle kunstudstilling på Mississippi og måske hente inspiration.

Tilmelding til kurserne foregår på http://mississippi.dk/17357-1/