Søs Fenger på Høloftet
11-09-2018 21:00

Søs Fenger på Høloftet

Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer – kommer på Høloftet!.

Det sker lørdag d. 6. april.

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.

Der venter sikkert en uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes TRIO, og mon ikke aftenens gæster kommer til at høre sangene fra Søs hitkatalog som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen” for ikke at forglemme hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig”.

Man kan glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikummet på Høloftet, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Billetsalget er i gang på www.høloftet.dk