EN AFTEN MED STJERNERNE
22-08-2018 10:00

EN AFTEN MED STJERNERNE

Stor indendørs coverfestival i Midtpunktets hal den 16. marts 2019 Bruce Springsteen, Credeence Clearwater Revival, Bryan Adams & Kim Larsen alle samlet et sted.

Kom med til en kæmpe fest i Midtpunktets hal når nogle af Danmarks bedste coverband giver den fuld gas med en masse ”syng med” musik. Det er de helt store stjerner og deres største hits, som for en aften kan opleves, som var det stjernerne selv der indtog Thyholm. Hele Midtpunktet bliver udsmykket, som festivals område med forskellige barer, madboder og festivals aktiviteter, så der er virkelig lagt op til et kæmpe brag af en fest og det hele er indendørs så vi lover godt festivalsvejr. Ja, Thyholmområdet kan bare det med festivaler.

Bryan Adams Tribute
Med sine 65 millioner solgte albums og no. 1 hits i over 40 lande har Bryan Adams samlet publikum verden over. Alene i Danmark har han gang på gang præsteret et hav af udsolgte koncerter og har hver gang leveret en performance, der har plantet et solidt aftryk i sit trofaste publikum.

“Summer of 69” - “Everything I do” - “Run to you” - “Cuts like a knife” - “Heaven” og “Kids wanna rock” er blot et lille udpluk af en perlerække af hits fra den legendariske rockstjerne.

BRYAN ADAMS TRIBUTE hylder rock-ikonet med engagement, professionalisme og en uovertruffen indlevelsesevne.

Med den karismatiske Claus Hassing i front (finalist i Dansk Melodi Grand Prix og deltager i diverse TV-shows), og et dybt engageret og professionelt hold af velkendte rockmusikere, er BRYAN ADAMS TRIBUTE leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud over scenekanten - hver gang.


Creedence Tribute
Den danske rockscene invaderes af kopi og revivalbands. Paradokset har været et meget stort tomrum, når det gælder verdens måske mest oplagte revival-mulighed, nemlig Creedence Clearwater Revival. Til gengæld indleder et nyt, professionelt band nu en offensiv, som uden tvivl begejstrer og tilfredsstiller alle CCR-entusiaster. Navnet er: CREEDENCE TRIBUTE.

CCR blev efter sit gennembrud i 1969 USA`s mest populære rockband. Det skete med mega-hittene Proud Mary, Bad Moon Rising, Who´ll Stop The Rain, Down On The Corner, Travelin`Band, Cotton Fields, Have You Ever Seen The Rain, Hey Tonight, Hello Mary Lou, og mange flere, alle solgt i milliontal over hele verden.

Den bedste hyldest til CCR mener vi gives bedst med, at være tro mod deres mate- riale og tanker. Det betyder at vi ikke laver egne fortolkninger eller nye arrangementer. Selv om CCRís originale iørefaldende hits umiddelbart lyder let tilgændelige er de faktisk overordentlige svære at kopiere. Vi er i bandet derfor gået særdeles grundigt til værks med en stram balance for præcist at ramme den unikke fusion af rockabilly, R´n´B, og Cajun som gjorde CCR til noget helt specielt.

I front for Creedence tribute er Casper Hundebøll, som også er at finde sammen med Neighbours & friends i det legendariske Mariehaven, hvor Helge Engelbrecht folder sig ud.

The Boss- tribute to Springsteen
Vi har hermed den store fornøjelse at præsenterer " The Boss " 2.0. "The Boss" er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen. Nu manifesteret som et af Danmarks bedste "tribute-bands". Bandet blandt andet stor ros da de lagde Herning by ned med en brag af en koncert under det nyligt afholdte VM i Ishockey.

Det nye hold af musikere kan, på et hvert tidspunkt stå selv, men sammen er det fantastisk. Spilleglæden kommer helt ned til bagvæggen.Rabalder – Gasolin- og Kim Larsen kopiband
Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin'? Det gør Rabalderband og de elsker det så meget at de er klar til at give den fuld Gas og det gør de med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen de fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Kom og oplev bandet Rabalder og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers. Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin'. Om det er en Torsdag aften med flyvere i natten. Om du hedder Rita eller Joanna Så gir vi den fuld gas til midt om natten og der danses den allersidste dans......

Rabalder var senest i Midtpunktet tilbage i februar, da de med kæmpe succes var support til Dodo & the dodo’s.

Billetsalg fra 31. august
Billetsalget starter den 31. august og indtil 1. december er billetprisen 270,-, herefter 300,-. Billetter købes på midtpunktets hjemmeside. Skynd jer at indløse billet til årets fest og den fedeste indendørs coverfestival. ”EN AFTEN MED STJERNERNE”