Cykelstien Oddesund-Humlum indviet
15-08-2018 11:00

Cykelstien Oddesund-Humlum indviet

Gennem flere år har det været et ønske med en cykelsti mellem Oddesund og Humlum. Det er nu lykkedes og lørdag 11. august var der lagt op til stor festivitas, da cykelstien blev indviet.

Arrangementet er kommet på plads ved hjælp af Oddesund Nord Beboerforening og Bådelaug, Humlum Borgerforening og Thyholm Løbe & Cykelklub.

Det er nu muligt for cyklisterne at benytte cykelsti hele vejen mellem Oddesund Nord og Struer.

Der blev festet både i Humlum og Oddesund. Mange både løb og cyklede fra havnen, over Oddesundbroen og videre på den nye cykelsti til pladsen på Gottrup Bakke som ligger ca. halvvejs mellem Humlum og Oddesund. Ligeledes var der mange der deltog fra Humlum. Derfra havde man så muligheden for at tage en – til dagen – planlagt længere rute tilbage til Oddesund Havn, eller man blot ville benytte den nye cykelsti.

Præcis kl. 10 blev der i hallen på havnen i Oddesund holdt en kort tale, hvor det var medlem af Struer Byråd, Marianne Bredal (V) der bl.a. ønskede alle der havde lyst, en god tur ad den nye cykelsti. Endvidere sejlede den gamle Venø-færge “Venøsund” mellem Struer Havn og Oddesund Havn, hvor der var mulighed for at tage turen fra Struer og til Oddesund eller modsat. Færgen sejlede flere ture på festdagen. Ligeledes var der start fra Humlum, hvor der kl. 10,10 var tale af byrådsmedlem Palle Lykke Ravn (S). Kl. 10,45 var der midtvejs på Gottrup Bakke tale ved Dorthe Hvid fra Vejdirektoratet og derefter Borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj (S).

Man havde muligheden for at bestille picnickurve med alskens lækkerier fra Humlum Kro, som mange benyttede sig af. Efter deltagerne var vendt tilbage til Oddesund Havn var der mulighed for at slukke tørsten og sulten med lidt godt til ganen.

:/Hans.

Se flere billeder fra folkefesten