Kom i selskab med John Mogensen & hans sange!
10-08-2018 13:00

Kom i selskab med 
John Mogensen 
& hans sange!

Oplev Stig Rossen fortolke & hylde John Mogensen i en fantastik teaterkoncert fredag den 22. februar 2019 i Midtpunktet Thyholm.
John Mogensen og hans sange har fået en kæmpe revival den seneste tid ikke mindst på grund af filmen om John Mogensen; ”Så længe jeg lever”. Folk kender hans sange og kan synge med på dem.

Hvem kender ikke sange som:
• "Så Længe Jeg Lever"
• "Nina Kære Nina"
• "To Mennesker På En Strand"
for ikke at tale om Giro 413 klassikeren
• "Man Skal Aldrig Sige Aldrig"

Det er sange som disse, Stig i ægte John Mogensen stil, sætter en ære i at fortolke.
John Mogensen var en forrygende sangskriver, genial tekstforfatter og havde en personlighed som ingen anden.

Stig Rossen er akkompagneret af en trio og undervejs fortæller Stig Rossen sjove, frække & varme anekdoter om John Mogensen.
Stig er vild med Mogensen og det skinner igennem. Han slipper sin indre “John Mogensen” fri og sproget bliver drejet i samme retning og han giver derved karakteren den helt rette ånd og publikum kan slet ikke lade være med at synge med.

”Vi glæder os til at præsenterer Stig Rossen i en teaterkoncertopsætning, hvor Stig giver den fuldt ud som John Mogensen og løbende fortæller sjove anekdoter. Det er første gang vi kan præsentere noget i teaterkoncertgenren og det glæder vi hos helt vildt til at vise til Midtpunktets fantastiske gæster” Kristian Hedegaard, Centerleder.

Billetsalget til koncerten starter d. 24. august kl. 10.00 på midtpunktetthyholm.dk. Så kom og oplev en af Danmarks bedste sangere, når Stig Rossen tager de røde seler på og giver den som John Mogensen. Stig Rossen er tro mod John Mogensen og hans sange. Ægte og ærligt!