Midtpunktet og Thyholm skole får igen besøg af Improcomedygruppen
07-06-2018 23:00

Midtpunktet og Thyholm skole 
får igen besøg af Improcomedy-gruppen Specialklasssen

Der skal igen grines igennem i Midtpunktet når improcomedy gruppen Specialklassen bruger to dage på Thyholm med planlagt show torsdag den. 8. november. Tilbage i november 2017 besøgte Specialklassen for første gang Thyholm og det blev så stor en succes at arbejdet omkring et nyt arrangement med Specialklassen hurtigt blev sat i gang.

Samarbejde mellem Midtpunktet og Thyholm Skole
Comedy-gruppen, Specialklassen, leverer Danmarks bedste impro-comedy show og grundet et samarbejde mellem Midtpunktet Thyholm og Thyholm Skole er den Københavnske comedy-gruppe endnu engang klar til at få lattermusklerne i gang hos thyholmerne.

De 3 rutinerede skuespillere og komikere vil allerede torsdag indfinde sig i Hvidbjerg hvor de, med baggrund i de teknikker som bruges i comedy og impro, vil lave et workshop- og teambuildingarrangement med Thyholm Skoles ældste elever.

Den 8. november kl. 19.30 giver Specialklassen så et comedy-show i Midtpunktet, hvor alle selvfølgelig har mulighed for at købe billet til et anderledes og underholdende show, hvor publikum selv er med til at forme showet. Fredag er de så igen gæster på Thyholm skole hvor flere elever skal igennem undervisning i impro og samarbejde.

Kendt fra TV
Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer. Specialklassen har i år 10 års jubilæum med deres live impro comedy shows, som de drager rundt i hele landet med. Selve fejringen af deres 10 årsjubilæum sker med to store shows på det legendariske Bremen Teater, tidligere Mercur teater, blot får måneder inden de besøger Thyholm.

I 2011 var Specialklassen nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Det er blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill. Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i DK og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firmaunderholdning og workshops.

Impro-comedy
Show’et er musikalsk, involverende, og fuldstændig på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen improviseres i nuet, og udspringer altid fra publikums idéer. Teatersport og impro comedy er betegnelser for en teatergenre, hvor improvisationen bliver det helt centrale omdrejningspunkt for forestillingen, det er også præmissen i Specialklassens shows.

Specialklassen leverer Impro-comedy i sin reneste form og publikum kan glæde sig til en underholdende aften, hvor lattermusklerne med garanti bliver brugt. ”Vi glæder os enormt meget til at endnu engang at få besøg af Danmarks måske sjoveste mænd. De lagde Midtpunktet ned i ekstatisk latter sidst de var her og eftersom ikke to af deres show kan blive ens forventer jeg igen at de får hele
salen til at skraldgrine.”

Billetter til showet kan købes på Midtpunktets hjemmeside fra d. 13. juni kl. 10.00.