Viggo Sommer starter den thyholmske sommer
11-05-2018 16:00

Viggo Sommer starter
den thyholmske sommer

Sommeren nærmer sig, og på Høloftet på Thyholm skal der laves en hyggelig afslutning på et forår, der musikalsk og underholdningsmæssigt har budt på rigtig mmange spændende solister. Og denne fejring af sommerens komme er lagt i hænderne på vestjyske Viggo Sommer lørdag d. 2. juni

Men Høloftet inviterer også til at være med til at fejre Viggo Sommers 60 års fødselsdag og ikke mindst hans 47 års scenejubilæum.

Med sit faste orkester gennem 5 år – The Backhowlers - tager Viggo på fødselsdawsturné, og Kommer altså forbi Høloftet den første lørdag i juni.

’Vi har tændt op i den store grill, Gl. Amstrup slagteren leverer grillkøller og lækkert tilbehør, og efter spisningen lader vi Viggo Sommer and the Backhowlers underholde os’, fortæller Hanne og Bent Hargaard.. 

Viggo Sommer and his Backhowlers har siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter i forsamlingshuse og på spillesteder over hele landet.

Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau!

Showet er i konstant udvikling og er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin!!

Alt monteret på en kærlig bund af The Blues…..Vestjysk blues & røverhistorier!

Og aftenen på Høloftet kommer også til at byde på nye sange. Flere nyheder er på vej fra den gode Hr. Sommer, og orkesteret har været i studiet for at indspille én af dem: ”Æ Danseorkester”-

et flashback dansenummer, der refererer til den tid, hvor Viggo i en alder af 13 år debuterede som balmusiker..

De sidste billetter sælges som sædvanligt på www.høloftet.dk