Thyholm Løbe- og cykelklub på tur i Rold
10-05-2018 16:00

Thyholm Løbe- og cykelklub på tur i Rold

En god flok medlemmer fra Thyholm Løbe- og cykelklub har været på ukendt terræn i weekenden. De neon gule løbejakker og de rød-sorte cykeljakker bliver normalt flittigt luftet på Thyholm og omegn, men én gang om året afsættes en hel weekend til masser af motion og socialt samvær på en anden egn. Sidste år var det Mols Bjerge og i år var det Rold Skov.

Konceptet var det samme: Fællestræning om formiddagen i den foretrukne motionsform (løb, mountainbike eller gang) og efter fælles frokost var der alternativ træning, hvor man kunne få lov til at prøve en anden motionsform.

 

Rold Skov bød sig til fra allerbedste side. Moderate temperaturer og delvis sol til alle de svedende Thyholmere.

Rold Skov er et meget yndet sted for udflugter og motionister med velafmærkede stisystemer og udfordrende mountainbikeruter.

Ekstra bonus var at man kunne fylde vanddunkene op på turen ved nogle af de smukke naturlige kilder i skoven

I løbet af året afholder Thyholm Løbe- og cykelklub en række arrangementer, hvor mange af medlemmerne frivilligt stiller op igen og ingen for at servicere andre. Det er hele fundamentet for, at det kan lykkes.

Denne træningsweekend forsøger klubben at give medlemmerne lidt igen. Formand for Thyholm Løbe- og cykelklub, Steen Mogensen, fortæller: ” Den her weekend bygger vi op efter vores motto om, at det skal være sjovt, seriøs og socialt. Det forsøger vi jo faktisk at efterleve året rundt, men når vi hiver folk væk hjemmefra, når vi får lidt godt mad og drikke samt en hel del HYGGE under og efter træningen i denne  weekend. har vi tid til at komme hinanden ved på en hel anden måde. Det er godt for vores medlemmer, og det er godt for klubben som helhed”.

 

Det er endnu ikke besluttet, hvor turen går hen næste år. Men forslagene er begyndt at tikke ind.

Med løbende hilsner fra

Esther og Steen

 

Link kan tilkobles vores hjemmeside

http://www.thyholmloebeklub.dk/2018-2/nggallery/2018-ny/Rold-2019/slideshow