Kreative dage på Mississippi
15-04-2018 16:00

Kreative dage på Mississippi

Her i foråret vil Mississippi arrangere kreative dage med bogfolding, kreativ hækling og betonstøbning af pynteting til haven.

Bogfolding

Tirsdag den 24. april vil der være bogfolding på programmet. Her får du mulighed for at give dine gamle bøger et nyt liv, ved at lave dem om til noget dekorativt.

Bogfoldningskunst kan bruges både til fornyelse af interiør og som personlige gaver. ”Det er sjovt at se, hvordan kunstværker vokser frem af siderne i en slidt bog og vide, at bogen endnu en gang får lov at vise sig frem,” fortæller Bruno Nordensgaard, der er instruktør.

Der vil være en bog klar til alle deltage, som selv skal medbringe en spids blyant og en lang lineal (30 cm anbefales) og/eller en tegnetrekant. Der kan købes yderligere bøger til en meget favorabel pris.

Vi ser frem til en hyggelig aften med bøger, godt selskab, kaffe og kage.

Kreativ hækling

Onsdag den 25. april og 16. maj vil der være kreativ hækling på programmet

Hæklekunst kan bruges både til fornyelse af interiør og som personlige gaver. ”Det er sjovt at se, hvordan en gammel håndarbejdsform er blevet til noget hvor man kan få udfoldet sine kreative evner til at hækle noget man aldrig har set før udført ved hjælp af hækling,” siger Annita Folmann, der er instruktør de to aftener. Hun var også indehaver af hjemmesiden www.prikkerogstriber.dk.

Og husk at du kan købe garn og andre hjælpemidler i Mississippis butik, hvis der er nogen, du skulle mangle.

Vi ser frem til en hyggelig aften med garn, nål, godt selskab, kaffe og kage.

Beton i haven

Tirsdag den 29. maj skal vi støbe pynteting til haven i beton under kyndig vedledning af Birgit Nielsen. Vi skal støbe fuglebade, blomsterkummer, paddehatte, græskar og andre pynteting.

Man skal huske: Gammelt varmt tøj (afhængig af vejret) – da vi skal stå udenfor. Samtidig skal du huske 2 spande (evt. sorte murerspande), træske eller lille skovl, engangshandsker, gamle nylonstrømper og snor til græskar, plastik urtepotter og træ/jern til pinde til paddehætter. Mississippi sørger for resten.

Vi ser frem til nogle hyggelige aftener med masser af inspiration, hyggeligt samvær, kaffe, kage og med mulighed for at se den aktuelle kunstudstilling på Mississippi.

Tilmelding til kurserne foregår på www.mississippi.dk.