Så er Mississippi klar til at slå dørene op til påskeudstillingen
28-03-2018 13:00

Så er Mississippi klar til at slå dørene op til påskeudstillingen

Udstillingen kører frem til søndag den 2.  april. I hele udstillingsperioden er der åben fredag, lørdag og søndag kl. 13.30-17.00, samt alle dagene i påsken.

Kunsten til denne udstilling er hentet i Middelfart, Aarhus, Samsø og Aalborg. Hovedattraktionen på den første udstilling er Erik Lindberg, der elsker at fortælle en historie med hans billeder.


Helle Skydt har tegnet et billede Kronprins Frederik af ord. Et helt specielt kunstværk, der skal ses både tæt på og langt fra.

De udstillende kunstnere er:
Erik Lindberg, billedkunstner
Helle Skydt, billedkunstner
Lea Grau Thomsen, keramiker
Gunilla Rosenberg, billedkunstner
Eva Dalby-Jakobsen, billedkunstner

I år kan Mississippi byde på to permanente installationer. Den ene hedder, ”Hvor mange holder øje med dig?”. Denne installation sætter fokus på alt den overvågning, der findes i samfundet. Noget af den overvågning, der finder sted, kan måske undgås, hvis vi er mere kritiske, når vi installerer programmer på vores PC’er, mobiltelefoner og tablets.

Den anden installation sætter fokus på den meget vold i vort samfund. Grunden skal måske findes i folks manglende styring af deres temperament. Derfor har Mississippi indrettet et rum, hvor man kan komme af med sine aggrationer i stedet for, at det går ud over andre.

Vi har flyttet børnerummet ned i stueplan. Her maler vi selvfølgelig postkort med påskeæg og laver gækkebreve.

Og husk at vi altid har kaffe og The på kanden,