Kunstpartiet kommer til Oddesund
07-03-2018 21:00

Kunstpartiet kommer til Oddesund

Oplev den steds-specifikke forestilling "KOMMANDOPOST" når Kunstpartiet benytter de historiske rammer i en ny sammenhæng. Kom og noter "Kunstpartiets Forsvarsplan", og du vil erfare, hvordan du overvinder kulden, vinteren, depressionen, sulten m.v.


"KUNST SOM FORSVAR" ikke kun er beskyttelse mod en trussel - det er omsorg for, kærlighed til og beskyttelse af de værdier, som vi brænder for.

Forestillingen opføres med Alberto Martinez Guinaldo (E) og Taylor Ayling (UK) og fremføres på engelsk. Kunstpartiet er et fiktiv parti (kunst-projekt), hvis mål er at forene mennesker gennem kunst. Siden 2016 har Kunstpartiet opført interaktive performance i den jyske offentlighed. Med Kommandopost udfordrer Kunstpartiet teater-formens klassiske set-up, og invitere dig til en intim forestilling i sær-egne omgivelser.

9. MAR, Bunkeren v. Oddesund
Kl. 15.00 - 16.00 - GRATIS ENTRÉ Kl. 16.30 - 17.30 - GRATIS ENTRÉ Hovedveje 1, Oddesund, 7600 Struer reserver billet på jl@oddesund.eu

23. FEB, HOLSTEBRO / KOMMANDOCENTRALEN
28. FEB, IKAST-BRANDE / KOMMANDOCENTRALEN
1. MAR, ODDER / KOMMANDOCENTRALEN
2. MAR, HADSUND / KOMMANDOCENTRALEN
5. MAR, HANSTHOLM / MUSEUMSBUNKEREN
6. MAR, KYST / BANGSBO FORT BUNKERMUSEUM
7. MAR, HIRTSHALS / BUNKERMUSEET 10. BATTERI
8. MAR, RINGKØBING / BUNKER V. VESTJYLLANDS ANDEL
9. MAR, ODDESUND / KOMMANDOBUNKER
21-22. AUG, ODENSE / HCA FESTIVALS

Rammen for Kunstpartiets nye tværfaglige regionale projekt KUNST SOM FORSVAR er fastlagt. Vi vil fokusere lokalt såvel som regionalt og omdanne vores hovedkvarter, Bomhuset - Museum for Kleinkunst, til en oplyst video installation som kører 24/7. Vi vil rejse fra Hirtshals til Aabenraa, fra Odder til Esbjerg og Odense, fra Kunstmuseerne til nedlagte koldkrigsbunkere og fra teaterscener til asylcentrenes græsplæner, alt sammen for at sprede Kunstpartiets budskaber til store som små - fra børnehavebørn til gymnasieelever og politikere