Foredrag med Michael Svendsen
01-02-2018 09:00
Foredrag med Michael Svendsen

ET LIV FRA OVERHALINGSBANEN
- OG DIREKTE I NØDSPORET

FOREDRAGSHOLDER, MUSIKER OG HR-KONSULENT
Kom og oplev Michael Svendsen i Midtpunktet torsdag d. 8. marts kl. 19.30

Med Michael Svendsen får du en aften fyldt med godt humør og musik, lærerige anekdoter og redskaber til at arbejde hen mod en forandringsparat tilværelse.

Aftenens foredragsholder var selv i udgangspunktet en dedikeret ung mand med øjnene rettet på egne behov. Han var på ingen måde forandringsparat. Han blev i 1982, som kun 18-årig, den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark og levede længe som professionel musiker. Et erhverv, hvor du træner meget på egen hånd og plejer egne interesser. Vejen drejede dog skarpt, og han blev tvunget til at foretage et markant karriereskifte og blev først guide og steward ved Spies Rejser.
Senere blev Michael Svendsen som ledig sendt ud som fabriksarbejder, hvorfra han blev sælger. Senere blev han HR-konsulent i et vikar- og rekrutteringsbureauet Adecco, hvor han i 8 år bl.a. holdt foredrag for ledige og de HR afdelinger, han samarbejdede med. Den lange rejse har lært Michael at være forandringsparat og tage et medansvar både på arbejdspladsen men også i sit eget liv. Det er de vigtige erfaringer, som han deler ud af i sine inspirerende og autentiske foredrag, hvor publikum virkelig får rørt lattermusklerne.
I dag lever Michael Svendsen som foredragsholder og er en glad familiefar, der kender til hverdagen med madpakker, fritidsinteresser og interessekonflikter som far til to aktive teenagere.

Hør de underholdende historier om hans oplevelser med Hendes Majestæt Dronning Ingrid, om tiden hos Spies og om de erkendelser, som vi gør os igennem livet, når det ikke altid fører os derhen, hvor vi regnede med, at vi skulle.
Velkommen til et spændende, varmt og ikke mindst humoristisk foredrag, hvor man går lidt gladere hjem.
Foredraget arrangeres af Musikkens Venner & Midtpunktet Thyholm.

Køb billet