Thyholm Løbe & Cykelklub har haft nytårs start
04-01-2018 13:00

Thyholm Løbe & Cykelklub

har haft nytårs start

Opstart af nyt hold var en stor succes i Thyholm Løbe og cykelklub. Folk er motiveret for at få en perfekt start på 2018

Vi havde fortalt vi starter op med et helt nyt koncept for at komme i gang med at motionerer. Folk havde hørt efter og mødte talstærkt op.

Henrik Wohlfahrt er tovholder på det nye hold. Han brugte de første 15 min på at fortælle de 8-10 fremmødte om planen for at få dem helt i mål. Hertil kommer 4 afbud til den første aften, men som vil møde op de kommende træningsaftner, der ligger mandage og onsdage kl. 18:30.

Målet er at som noget nyt delt op i 3 delmål. Man vil hele januar kunne springe på opstartsholdet … men skynd dig at komme med. HUSK vi er de første i danmark der tester den nye træningsmetode.

Der var også nogle nye deltagere på gå holdene der bevæger sig op til en time på træningsaftnerne.

Men det største nye hold var nu Ketlebell holdet, hvor der blev gået til den efter vores forfriskninger var indtaget … hele 13 deltager ville prøve kræfter med de øvelser som instruktørerne Rikke og Pia havde planlagt

Vi fik startet den første træning med at skyde nytåret i gang med et lille knald, hvorefter træningen blev gennemført. Efter træningen blev der skålet i boblevand og dejlige kransekager fra den lokale bager.

Tak til alle de nye medlemmer der deltog i træningen og vores dejlige sponsorer SPAR – Hvidbjerg Bageri samt Nordvest foder.

Vi ses i det nye år hilsen

Bestyrelsen

Thyholm Løbe & cykelklub