Michael Learns To Rock i Midtpunktet er allerede en succes
13-11-2017 18:00

Michael Learns To Rock i Midtpunktet er allerede en succes

Det tog blot 24 timer så var koncerten, med Michael Learns To Rock i Midtpunktet, udsolgt.

Lige under 300 gæster er klar når et af Danmarks bedste popbands indtager scenen. Billetterne blev sat til salg fredag formiddag og lørdag lige inden middag var de sidste billetter solgt. ”Der har været stor efterspørgsel og aktivitet fra både sponsorer og private, så vi må sige at vi har ramt rigtigt med MLTR. Det er fedt når vores store musikalske satsninger falder i så god jord hos vores brugere og gæster” Kristian Hedegaard centerleder Midtpunktet Thyholm.

Der er et helt år til at koncerten finder sted den 27 okt 2018, men det holdt bestemt ikke folk tilbage. Allerede efter et par timer var der kun 20 billetter tilbage og lørdag lige inden middag blev de sidste billetter solgt.

”Vi glæder os helt vildt til koncertåret 2018. Dodo and the dodo’s den 24. februar bliver en kæmpe fest. Vi er allerede over 400 solgte billetter. MLTR er udsolgt og Thyholm IF har netop offentliggjort at de holder halbal med Kandis den 8. september i Midtpunktets Hal. Så masser af super gode oplevelser og fester venter i Midtpunktet i året 2018 ”