Et af Danmarks største popsucceser indtager scenen i Midtpunktet Thyholm
06-11-2017 10:00

Et af Danmarks største
popsucceser indtager
scenen i Midtpunktet Thyholm

Den 27. oktober 2018 er der igen lagt op til en stor musikalsk aften i Midtpunktet Thyholm, når Michael Learns To Rock går på scenen i Midtpunktets koncertsal til en nærværende intimkoncert, som passer så godt til Michael Learns To Rock’s mange popballader.

30 års popmusik – nyt album!
Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, går MLTR i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. MLTR forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”….vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år.

Internationalt topnavn
Med over 11 millioner solgte albums på verdensplan er Michael Learns to Rock et af de allerbedst sælgende nordiske popbands. Successen er ikke mindst kommet i Østen, hvor bandet tidligt fik stor succes og regnes for et af de allerstørste bands i lande som Thailand, Malaysia og Singapore. ”Så der er ingen tvivl om at MLTR er det største navn til dato, som har besøgt Midtpunktet & Thyholm internationalt set.” Kristian Hedegaard, centerleder Midtpunktet. I Danmark kom succesen allerede tilbage i 1991/1992 da sangen ”The Actor” strøg til top på hitlisterne. Siden da er det blevet til 11 album, diverse singler og enkelte udgivelser kun i østen.

2 x 30års jubilæum
2018 i Midtpunktet bliver på alle måder i nostalgiens tegn og jubilæumstegn. MLTR kan nemlig i 2018 fejre 30 års jubilæum som band. Med booking af Michael Learns To Rock’s 30 års jubilæumstour har Midtpunktet 2 jubilæumskoncerter på plakaten. Den 24. februar vælter Dodo & the Dodo’s Midtpunktet hal til deres 30 års jubilæums tour og salget går strøgende med snart 400 solgte billetter. Mon ikke billetsalget til MLTR’s jubilæumskoncert den 27. oktober i Midtpunktet også kommer til at banke derudaf? ”Vi har op til koncertsæsonen 2018 lagt strategien lidt om i Midtpunktet og vil fremadrettet køre med lidt færre koncerter på plakaten. Til gengæld vil vi gerne hente navne til Thyholm fra øverste hylde i Danmark. Med Dodo & the Dodo’s, samt Michael Learns To Rock må vi sige at det bestemt er muligt at hente store
Midtpunktet Thyholm, Hvidbjerg d. 2. Nov 2017
Til offentliggørelse tidligst den 6. november kl. 10.00
danske popnavne til fantastiske Thyholm og Midtpunktet. Det er begge bands med bred appel og altså 30 år hvor de løbende har været koncert- og albumaktuelle.” Kristian Hedegaard, Centerleder i Midtpunktet.

Få billetter til salg
Koncerten bliver en intimkoncert i Midtpunktets koncertsalg og derfor er der få billetter til salg. Michael Learns To Rocks mange smukke popballader passer nemlig godt til nærværende intimkoncerter, hvor publikum kommer tæt på bandet og kan synge med på de mange kendte sange.
Billetsalget starter den 10. november kl. 10.00 og sælges kun med Midtpunktet gode koncertbuffet inden koncerten. Efterfølgende vil der være afterparty i Midtpunktet hal med livemusik og måske en lille svingom.