Landsindsamling også på Thyholm
02-11-2017 00:10

Landsindsamling også
på Thyholm

På søndag, den 5. november, er der landsindsamling til Dansk Flygtninge Hjælp, og der vil sandsynligvis vil blive ringet på dørene hos alle i løbet af søndag formiddag, her på Thyholm.

Lige nu knokler frivillige landet over med at finde indsamlere til årets landsindsamling søndag den 5. november.

Har du mulighed og lyst til at gå en rute med indsamlingsbøssen på søndag mellem kl. 11 og kl. 14, må du meget gerne kontakte:

Lokalkoordinator for Thyholm
Marianna Brogaard
Mail:  fam.brogaard@mvb.net
Tlf.: 23341488

Indsamlingen er landsdækkende, og hver indsamler får i gennemsnit 1.000 kr. i indsamlingsbøssen. En del af de penge, du samler ind, vil blive brugt på at hjælpe mennesker fra Syrien og Sydsudan. Samtidig skal indsamlingen sikre, at vi kan sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted og mennesker akut får brug for mad og tag over hovedet - et sted i sikkerhed.

Om mennesker på flugt:
Mere end 65 millioner mennesker på flugt. På syvende år tvinger krigen i Syrien mennesker til at forlade deres hjem, deres venner og alt det, der tager et helt liv at bygge op. Mere end hver anden syrer er i dag på flugt, enten i sit eget land eller i et naboland. I Sydsudan har borgerkrigen gjort millioner af mennesker til flygtninge, som mangler mad, vand, tag over hovedet og beskyttelse.