Gode muligheder for motion på Thyholm
14-09-2017 13:00


Gode muligheder for
motion på Thyholm

I Midtpunktet Thyholm ligger et hyggeligt og moderne fitnesscenter, hvor mulighederne for træning er mange. Under ombygningen af Midtpunktet fik fitnesscentret også et ordentligt løft og fremstår nu yderst indbydende og moderne. Thyholmerne er flittige brugere af centret og med over 400 medlemmer (både aktive & passive) er fitnesscentret en fantastisk positiv historie.


Åben fitness
Men vi vil gerne have endnu flere medlemmer og få endnu flere Thyholmere til at dyrke motion. Derfor bliver der afholdt åben fitness de to kommende onsdage. Den 20. september og den 27. september. Her får man mulighed for at prøve centrets mange maskiner under kyndig vejledning af instruktør. Men samtidig kan man også prøve vores holdtræningsmuligheder: Indoor cycling og kom i form holdet. Kom i form holdet tilbydes i samarbejde med Thyholm gymnastik forening.


Events
Som medlem af Midtpunktets Fitnesscenter har man mulighed for både individuel træning og ikke mindst holdtræning. I forbindelse med vores holdtræning tilbydes der også gode motions events. På plakaten er allerede følgende events:
Nytårs indoor cycling d. 31/12 2017
Indoor cycling maraton d. 3/3 2018

Til begge events vil vores dygtige instruktører guide udøverne igennem en fantastisk træning og noget svedet er tørret af panden vil der være blive serveret lidt godt til ganen.
Så er du frisk på at komme i gang med træning så mød op de sidste to onsdage i september og se om motion i Midtpunktet er noget for dig.