August gav ny besøgsrekord på Thyholm.dk
06-09-2017 11:00

August gav ny besøgsrekord på Thyholm.dk 

I august måned havde Thyholm.dk besøg 29795 gange. De besøgende så 184594 sider. Samlet antal sidevisninger siden Thyholm.dk startede er 3.518.749.

Thyholm.dk drives af Den selvejende institution "Thyholm i Bevægelse".
Østergade 1, 7790 Thyholm
SALG: Tlf. 3116 4718
REDAKTION: redaktionen@thyholm.dk.
Vi har åbent hver fredag, lørdag og søndag kl. 13.30-17.00. (Mississippis åbningstid).

Thyholm.dk er et levende website, der hele tiden er under udvikling. Redaktionen søger at tilpasse websitet, så brugerne får størst muligt udbytte af at have deres hjemmeside på Thyholm.dk. Vore aktiviteter i øjeblikket er ...

 • Bannermodulet som giver brugerne mulighed for at reklamere for arrangementer og salgsfremstød. (Ikke gratis)
   
 • Opslagstavlen giver dig mulighed for at komme af med for mange kattekillinger eller søge efter nogle, der kan køre børnene til spejder eller sport. (Gratis)
    
 • Mærkedag, hvor man kan indrykke fødselsdage, jubilæer og bryllupper (Gratis)
   
 • Arrangementkalender, hvor foreninger, der er tilsluttet kan oprette arrangementer et helt år frem. (Gratis for kunder)
   
 • Nyheder med sidste nyt, her vil man kunne finde nye og gamle nyheder. Alle artikler gemmes i arkiv. (Alle er velkomne til at fremsende nyheder til denne side redaktionen@thyholm.dk).
  Ønsker du at modtage nyhedsmail fra Thyholm.dk så kig her
   
 • Billeddatabase med masser af billeder fra diverse arrangementer på Thyholm og Jegindø. Copyright tilhører de enkelte fotografer, og må derfor ikke bruges kommercielt uden fotografens tilladelse. Har du billeder som skal vises, sendes disse til redaktionen@thyholm.dk.