Cirkus Trapez til Hvidbjerg
21-07-2017 09:00

Cirkus Trapez til Hvidbjerg

Tirsdag den 25. juli kl. 19.00 på pladsen v/Hvidbjerg Vinduet

Oplev blandt andet klovnerier, flotte heste, trapezstjerner, hårhængende artisteri, æsler, balancekunst, et hundenummer, kameler, hulahop, luftakrobatik, cykelartisteri og selvfølgelig vores hele egen elefant Ramboline. Det hele præsenteres og bindes sammen af vores egen sprechstallmeister Judy Glosted. I kan allerede godt begynde at glæde jer.

Cirkus Trapez er Danmarks nye børne- og familievenlige cirkus, hvor nolstagi, eventyr, masser af dyr og fantastiske artister er i højsæde.

Bag Cirkus Trapez står parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, der begge har livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland.

Isabella og Bernhard - grundlæggerne af Cirkus Trapez - er indbegrebet af cirkus. Hele deres liv, har været og er stadig, med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie og er særlig kendt for hans elefant Ramboline, som de fleste danske cirkus gængere kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler - de skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod, og hos Cirkus Trapez brænder vi for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse - når cirkus er bedst!