Impro comedy i verdensklasse indtager Midtpunktet og Thyholm skole.
08-06-2017 09:00

Impro comedy i verdensklasse indtager
Midtpunktet og Thyholm skole.

Lattermusklerne vil i stor stil blive brugt på Thyholm den 9. november når improcomedy gruppen Specialklassen bruger dagen i Midtpunktet og på Thyholm Skole.

Samarbejde mellem Midtpunktet og Thyholm Skole
Comedy-gruppen, Specialklassen, leverer Danmarks bedste impro-comedy show og grundet et samarbejde mellem Midtpunktet Thyholm og Thyholm Skole er den Københavnske comedy-gruppe nu klar til at få thyholmerne til at grine. De 3 rutinerede skuespillere og komikere vil allerede først på dagen indfinde sig i Hvidbjerg hvor de med baggrund i de teknikker som bruges i comedy og impro vil lave et workshop- og teambuildingarrangement med Thyholm Skole ældste elever. De teknikker som Specialklassen bruger, til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på samarbejds-teknikker. Det er netop de teknikker som danner grundlaget specialklassens shows og deres workshops. Kl. 19.30 giver Specialklassen så comedy-show i Midtpunktet, hvor alle selvfølgelig har mulighed for at købe billet til et anderledes og underholdende show, hvor publikum selv er med til at forme showet.

Kendt fra TV
Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer. Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Sidenhen er det blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill. Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i DK og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firma underholdning og workshops.

Impro-comedy
Show’et er musikalsk, involverende, og fuldstændig på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen improviseres i nuet, og udspringer altid fra publikums idéer. Teatersport og impro comedy er betegnelser for en teatergenre, hvor improvisationen bliver det helt centrale omdrejningspunkt for forestillingen, det er også præmissen i Specialklassens shows. I Danmarks er Impro-comedy nok mest kendt i den form som blev præsenteret i udsendelser som ”hatten rundt” og ”Hatten på arbejde” i 90’erne og 00’erne, men senest er impro-comedy også blevet en del af lørdags underholdningen på TV2 i programmet ”rundt på gulvet”. Specialklassen leverer Impro-comedy i sin reneste form og publikum kan glæde sig til en underholdende aften, hvor lattermusklerne med garanti bliver brugt.

Billetter til showet kan allerede nu købes på Midtpunktets hjemmeside.