Tidsbestilling til pas i borgerservice
30-03-2017 15:00
Tidsbestilling til pas i borgerservice
Fra 1. april er det muligt at bestille tid, når du skal have lavet pas. Du kan stadig få lavet pas uden tidsbestilling i den almindelige åbningstid for Borgerservice.

Feriesæsonen nærmer sig, og dermed er der også mange, der står overfor at skulle have deres pas fornyet. Som noget nyt kan du nu bestille en tid online. På www.struer.dk/om-kommunen/selvbetjening finder du link til tidsbestilling og ansøgning om pas.

Giver større fleksibilitet
Det er med borgeren i centrum, at den nye ordning er blevet besluttet. Det skal nemlig ikke være en byrde at få lavet eller fornyet sit pas, og derfor øges den tidsmæssige fleksibilitet nu:

”Vi vil gerne gøre det nemt for borgerne at planlægge, hvornår familien kan samles og få nye pas. Dette kan nemlig godt være lidt af et puslespil i en travl hverdag”, fortæller centerchef i Infocenter Struer Anette Jul Mortensen.

Når du skal have pas, skal du huske at medbringe dit gamle pas. Skal dine børn have pas, skal de også møde personligt op, og du skal huske at begge forældre skal give samtykke, hvis der er fælles forældremyndighed. På struer.dk og borger.dk kan du give dit samtykke online.