Foråret godt igang i Thyholm Løbe & Cykelklub
15-03-2017 21:00

Foråret godt igang i Thyholm Løbe & Cykelklub

6 marts tog Thyholm Løbe & Cykelklub fat på sæsonen 2017 for både nye og gamle medlemmer.

I klubben er der startet 2 gå hold hvor der er ”Slow gang”  samt et ”Power HOLD” med høj hastighed med forhøjet puls.

Vi starter igen et nyt motionsløbehold op, ”Fra sofa til løb”, for de uøvede eller de der ønsker lidt mere motion i hverdagen.

Her kan man møde vores erfarne trænere Jan og Mariann Nørskov, der vil være det primære omdrejningspunkt for dette nye hold.

Jan udtaler ” Vi starter helt fra bunden og skal nok få alle med igennem dette 10 ugers træningsprogram”

Rigtige Mænd projektet kører stadig, og vi udvider nok med Rigtige Kvinder i klubben hvor fokus bliver, at få os alle i gang med motionen som fører til bedre velvære hos den enkelte.

Her er det derfor det individuelle der tæller. Målgruppen for vores hold ligger på de som ønsker motion og hjælp til at komme rigtigt i gang.

Vi har i klubben stor erfaring inden for korrekt træning samt ernæring, da vi har flere uddannede trænere med DGI trænerkursus.

Angående Rigtige Mænd & Kvinder bliver det måske til et arrangement eller event i kommunen.

 Medlemmerne er også velkommen på vores andre hold i klubben

Holdet ”Uden ur” er holdet der løber/går ca. 5 km og hvor tiden ikke er vigtig, men det er vigtig at vi møder op og dyrker motion

Holdet ”De Alsidige” er holdet der løber ca. 5 til 9 km i forskelligt tempo, men det er vigtig at vi møder op og dyrker motion.

Holdet ”De Lange ben” er holdet der løber ca. 9 til 12 km i forskelligt tempo … vi planlægger derudover længere ture, samt interval træning

 

Hvad sker der ellers i klubben?

Man kan deltage i løb – Ladywalk, MTB eller cykelløb og modtage én GRATIS trøje fra klubben

Månedlig, social arrangement med forskellige indslag, eller bare lidt ekstra hygge

Hver mandag kl. 17:30 til 18:15 er der kettlebell træning, mød op og prøv denne træning der styrker ryg, mave, arme samt ben

Der cykles MTB og løbes i weekenderne – Se mere på hjemmesiden og på facebook

Fra 1 april starter cykelsæsonen op igen med nye hold – Mere info kommer senere

NYT NYT NYT i sammenarbejde med Thyholm-Bremdal, AK-kilen samt -Lemvig løbeklub er der nu startet en fælles hygge TRAIL LØBE gruppe op, som løber hver søndag, her kan alle være uforpligtende med og det er ganske GRATIS…. "trailløb for alle" hedder den nyoprettet Facebook gruppe.