Oddesund Trail
30-12-2016 10:00

Oddesund Trail

Traditionen tro inviterer Thyholm Cykel- og Løbeklub til GRATIS løb til fordel for Hospitalsklovnene. Det foregår allerede på søndag den 8. januar ved Oddesund havn, Sortevej 23, 7790 Thyholm, kl. 10.

Der vil være 2 distancer, en på 7 km og en på 12 km og efterfølgende vil der være kaffe/kage og hygge.

ALT er GRATIS, men man kan donere ”lidt” penge til klovnene hvis man ønsker det, enten kontant på dagen eller via MobilPay på 2225 0053.

Det er 6. gang klubben laver et GRATIS TRAIL løb og 4. gang til fordel for Hospitalsklovnene. Det er vigtig at komme godt i gang med løb i det nye år. For de flestes vedkommen, er der sikkert blvet til for meget jule/nytårs mad, så derfor er det blevet en tradition at Thyholm Cykel- og Løbeklub arrangerer  TRAIL den første søndag i det nye år. Der er tale om et socialt løb uden tidtagning.

Normalt betaler folk en del for at være med til løb, men det her kan ikke holde nogle væk pga. prisen. men løbeklubben håber da at folk synes om ideen og vil bakke op om indsamlingen hvor ALLE pengene går til klovnene.

Thyholm Cykel- og Løbeklub er sponsor på forplejningen og Thyholm Cykel- og Løbeklub vil samtidig ønske ALLE ET GODT NYTÅR, med håb om at vi ses på næste søndag.