Ny kommunaldirektør i Struer Kommune
29-11-2016 21:00
Mads Gammelgaard

 

Ny kommunaldirektør i Struer Kommune

Byrådet i Struer godkendte tirsdag aften Økonomi- og Arbejdsmarkedsudvalgets indstilling af Mads Gammelmark som ny kommunaldirektør i Struer Lydens By fra 1. januar 2017. Han afløser dermed Claus Damgaard, som fratræder med udgangen af 2016.

Mads Gammelmark er 48 år, uddannet cand.scient.adm. og kommer fra en stilling som direktør for Børn og Unge i Holstebro Kommune. Inden da var han direktør for Teknik og Miljø og Børn og Unge i Odder Kommune og forvaltningschef for Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune. Det er en embedsmand med over 20 års erfaring fra større og mindre kommuner, der om godt en måned overtager ansvaret for organisationen og bliver bindeled mellem det politiske og det administrative niveau i Struer Kommune.

”Jeg glæder mig meget til at lede Struer Kommunes organisation, som jeg kan fornemme består af rigtig mange loyale medarbejdere, som finder arbejdsglæde og motivation ved at være tæt på borgerne. I Struer Kommune er stærke værdier på spil. Jeg har fra starten mærket en samklang, og ambitionen om at gøre det allerbedste for borgerne passer mig godt. På et personligt plan er opgaven som kommunaldirektør i Struer en enestående mulighed for at fortsætte mit professionelle virke på nyt niveau,” siger Mads Gammelmark.

Byrådet enige om ansættelsen
Borgmester Mads Jakobsen har været formand for ansættelsesudvalget, som var sammensat af repræsentanter for alle partier i byrådet samt for ledere og medarbejdere. Han glæder sig over den entydige opbakning fra både politikere og medarbejdere i udvalget til indstillingen af Mads Gammelmark.

”Ansøgerfeltet var meget stærkt og det viser, at vi har en attraktiv arbejdsplads med gode medarbejdere. Vi var ikke i tvivl om, at Mads er den rigtige til at lede Struer Kommunes organisation i de kommende år og løse de forestående arbejdsopgaver på bedste vis. Han har erfaring fra både store og små kommuner og er meget skarp på de udfordringer og muligheder, vi har, og de værdier og styrker, vi bygger på,” siger Mads Jakobsen.

Borgmesteren ser nu frem mod 2017, hvor den nye kommunaldirektør kan gå i gang med arbejdet. Forude venter en række vigtige arbejdsopgaver i en kommune præget af optimisme og et højt aktivitetsniveau.

”2017 bliver endnu et travlt år her i kommunen. Vi skal fejre Købstadsjubilæum og Kulturhovedstadsår og internt arbejder vi på at skabe en moderne og fleksibel organisation, der kan arbejde på tværs og inddrage borgerne bedst muligt. Vi er tæt på borgerne og har et stærkt fællesskab og de muligheder, der ligger i det, er vi opsatte på at udnytte i kompetent samarbejde med den nye kommunaldirektør,” siger Mads Jakobsen.