Hjælp Thyholm Løbe-/cykelklub
16-06-2016 09:00

Hjælp Thyholm Løbe-/cykelklub

Thyholm Løbe-/cykelklub har været så heldige at deres ansøgning til musikanlæg til løbe-/cykelklubben, er blevet udvalgt blandt ca. 200 andre ansøgninger til at deltage i Thisted Forsikrings ansøgningskonkurrence "din lokalfavorit". Der er 7 projekter tilbage, som der kan stemmes på.

Er der nok der stemmer, vil de kunne få dækket en stor del af deres udgifter til et lydanlæg. Derfor har Thyholm Løbe-/Cykelklub brug for din stemme

Afstemningen er gået i gang og slutter søndag den 19. juni, på dette link www.thistedforsikring.dk/lokalfavorit - som går direkte til afstemningsmodulet.

Hvorfor Thyholm Løbe- og Cykelklub?

I Thyholm er Løbe- og Cykelklubben med i nærmest alt der foregår i byen. ”I vores forening er vi meget bevidste om at vi er en del af et mindre samfund. Jeg tror at det er den allermest udadvendte klub jeg nogensinde har været med i,” siger Karsten Jørgensen fra Thyholm Løbe- og Cykelklub. Han fortæller at klubben har nogle ildsjæle der siger ”det gør vi!” når nogen ringer og spørger om klubben kan hjælpe. Både med stort og småt.

For eksempel har klubben samlet ind til en hjertestarter til byen, og medlemmerne har også været på plejehjemmet for at hjælpe da der var en begivenhed i byen. ”Så stod vi bag ved kørestolene og kørte dem op i byen,” beretter Karsten Jørgensen. Nu ønsker klubben sig et musikanlæg som de kan bruge til de mange lokale arrangementer og til træning. Det sker under mottoet Musikken løber rundt for ung som gammel. Musikken er nemlig et samlingspunkt der giver glæde og nye muligheder. For eksempel har klubben for nylig startet et hold for mindre børn. Børnene skal lave sjove og udfordrende løbe- og legeaktiviteter. Det er bare bedst med musik. Også de voksne kan få gavn af musikanlægget. ”Vores fælles opvarmning kan blive til noget sjovt med masser af smil, i stedet for at det er lidt surt. Og vores kettlebell-træning i vintersæsonen kræver også musik,” fortæller Karsten Jørgensen. Klubbens værdigrundlag lyder at det skal være seriøst, sjovt og socialt. Nu også med musik.