Vejarbejde på Oddesundbroen
02-06-2016 12:00

Vejarbejde på Oddesundbroen

Vejdirektoratet, der har ansvaret for reparationsarbejdet på Oddesundbroen, melder nu ud, efter koordinering med Banedanmark, der også skal udføre reparationsarbejder på broen i år, at det bliver i uge 27 og 28 med start 4. juli, at vedligeholdelsesarbejdet på broklappen vil blive gennemført. Arbejdet forventes afsluttet inden 17. juli.

Den planlagte folkefest i Hvidbjerg den 18. juni vil således ikke blive berørt af reparationsarbejdet.

Afviklingen vil komme til at foregå på følgende premisser:

På hverdage i uge 27 og 28 (mandag 4. juli kl. 00:01 til fredag 8. juli kl. 23:59, og mandag 11. juli kl. 00:01 til fredag 15. juli kl. 23:59) vil trafikken blive afviklet med lysregulering. Denne lysregulering kan betjenes manuelt af brovagten således, at det er muligt at afvikle en kø, der opstår i den ene køreretning. Imens man arbejder med at udskifte belægningen på broklappen vil der kun være én vejbane over broklappen, hvilket kan give kø på travle tidspunkter.

Der vil forekomme nætter med kortere totalspærringer hvor der dog vil være mulighed for passage ved nærmere fastsatte klokkeslæt. I begge uger vil der være én kørebane til rådighed med en bredde på 2,8 m. Det er således muligt for alle "normale" transporter, med en bredde op til 2,6 m at passere broen. Særtransporter og landbrugsmaskiner med en større bredde vil ikke kunne passere broen i disse perioder.