Danmark dejligst og Rasmus Nøhr gæster Thyholm
16-02-2016 17:00

Danmark dejligst og

Rasmus Nøhr gæster Thyholm

Med Bent Haargaard i spidsen er det lykkedes at få Danmark Dejligst til Thyholm lørdag den 18. juni. På nuværende er der ikke afklaret hvor festen skal holdes, men der arbejdes på flere muligheder. Havefesten kommer til at køre fra kl. 14.00-23.00.

Ideen med Danmark Dejligst er at skabe en kæmpe havefest i de mindre samfund i Danmark. Rasmus og hans musiske ”venner” kommer og spiller musik ganske gratis, mod at vi til gengæld som lokalsamfund skaber rammerne for en fantastisk dag.

Hvad skal der ske på dagen?

Der kan lave børneunderholdning, scenen er din, sælge honningvafler, lave verdens længste lakridsslange, kagekonkurrence, hundeopvisning, showdance eller en million andre ting—og det er her du som privat-person eller din forening/virksomhed kommer ind i billedet. Der er har brug for en masse, der vil bidrage med sjove tiltag samt tonsvis af frivillige hænder, så vi kan vise hele nationen, at Thyholm er Danmarks Dejligst.

Info- og idemøde

Derfor inviterer arbejdsgruppen til info- og idemøde mandag d. 14. marts kl. 19.00 i Midtpunktet, hvor Midtpunktet er vært ved kaffe og kage.

Arbejdsgruppen bag Danmark Dejligst Thyholm:

Bent Hargaard, Hargaards Vinbutik
Frank Stokholm, Thyholm løbe– og cykelklub
Dortea Olsen, Foreningen Thyholm
Søren Andersen, Forstander Lyngs Idrætsefterskole
Knud Bjerregaard Hansen, Thyholm skole
Mai Lindgaard, Midtpunktet

PS. Send endelig gerne invitationen videre til alle du kender, der kunne have interesse i at deltage. Ingen tilmelding, man møder bare op.

Se plakat her