Det særlig sensitive barn
15-01-2016 09:00

Det særlig sensitive barn

Er titlen på et foredrag, som Susanne Møberg holder torsdag den 10. marts kl. 19.00 i Midtpunktet.Susanne Møberg taler om de børn, der føler mere og meget nemmere bliver overstimuleret og misforstået.

Hos hvert femte barn er nervesystemet mere fintfølende. Barnet registrerer og indoptager flere indtryk og stemninger, og det bearbejder indtrykkene mere nuanceret og mere detaljeret.
Barnet har mere at forholde sig til end flertallet. Særligt sensitive børn er i højere grad disponerede for at føle sig overstimulerede og udmattede, fordi der ganske enkelt skal mindre til, før det sker.
Særligt sensitive børn er forskellige, derfor er er forskel på, hvordan børnene reagerer, når de er overstimulerede.
Der hører mange særdeles positive egenskaber med til at være særligt sensitiv, når man forstår at forebygge og håndtere overstimulering.

Kom og få en grundig forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får konkrete råd og værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dine børn og dig selv til at skaber de bedste betingelser for sensitiviteten i dagligdagen.

Foredraget henvender sig til fagpersoner og til forældre til særligt sensitive børn samt til særligt sensitive voksne, der ønsker at få en større forståelse af sig selv som barn.

Der kan allerede nu bestilles billet hos Midpunktet.