Få tjek på din sundhed på Thyholm
06-01-2016 13:00

Få tjek på din sundhed
på Thyholm

Sundhedscentret på Thyholm tilbyder nu borgerne sundhedssamtaler, der skal hjælpe borgerne med at få et bedre liv

Mange har sikkert et nytårsforsæt om at kvitte smøgerne, drikke mindre rødvin, få mere søvn eller mere motion. Nu får borgerne på Thyholm hjælp til at komme godt i gang med de gode vaner. Fra slutningen af januar og frem til maj er der nemlig et nyt tilbud om sundhedssamtaler for de borgere, der ønsker at ændre livsstil. Formålet med samtalerne er at motivere og give værktøjer og gode råd til at ændre livsstils- og sundhedsvaner. Samtalen kan have fokus på eksempelvis mad, motion, rygning, alkohol, stress, søvn, netværk eller mental sundhed. Samtalen tager udgangspunkt i borgerens hverdag, og sundhedskonsulenten vil hjælpe borgeren med at komme godt i gang med et sundere liv.

Tilbuddet er gratis og kræver ikke henvisning, så borgerne møder blot op på en af de fem fredage, hvor der er rådgivning. Det foregår fra kl. 11-14 d. 29. januar, 26. februar, 1. og 29. april samt 27. maj.

Derudover tilbyder Sundhedscenter Thyholm også et informationsmøde om rygestop torsdag d. 14. januar kl. 17-18, hvor sundhedscentret vil fortælle om de mange tilbud om hjælp til at kvitte smøgerne, der findes til borgerne i Struer Kommune.

Både rygestopmødet og sundhedssamtalerne foregår i sundhedscentret, der ligger på Sønderlandsgade 5, 1. sal, 7790 Thyholm.

Udover tilbuddene om rygestop og sundhedssamtaler tilbyder sundhedscenteret på Thyholm også alkoholbehandling, høreomsorg og trivselscafé.

Flere oplysninger:

Funktionsleder Helene Henrichsen, Sundhedscenter Struer: tlf. 96 84 84 60, 23 44 68 40