​Baby gavepakker fra de erhvervsdrivende på Thyholm
28-12-2015 15:00

Baby boom:
Baby gavepakker fra de erhvervsdrivende på Thyholm

Vi opfordrer alle erhvervsdrivende til at støtte op om baby gavepakkerne, som er en del af projekt Baby boom.. Enten med en fysisk ting, eller med et gavekort. Gavekortet kan være på en ting eller ydelse, der skal afhentes i din forretning eller rabat (f.eks. 25 %) på samme. Mere om gavekort længere nede.

Hvorfor deltage?
Det er vigtigt for hele Thyholms udvikling og fremtid at vi fastholder indbyggertallet, eller bedre endnu: får det til at stige. Gennemsnitsalderen på Thyholm er temmelig høj, så for at bevare daginstitutioner, skolen, lægehus m.m. så er det vigtigt at der kommer flere børn og børnefamilier. Det handler om bevarelse af arbejdspladser og at ledige boliger bliver solgt eller udlejet. Ja kort sagt:  Mere gang i hjulene på Thyholm!

Med projekt Babyboom ønsker vi at sætte fokus på Thyholm som et skønt sted for børnefamilier at bo. Vi har det hele inden for rimelig kort afstand. Selv arbejdspladser kan findes inden for under en times kørsel, og med de lave huspriser på Thyholm, kan der bedre blive råd til 2 biler.

Jo flere virksomheder der deltager, jo større bliver pakken, og jo bedre virker det reklamemæssigt. Tænk på omkostningen i forhold til avis annoncer. Et nyfødt barn skaber stor opmærksomhed i familien og omgangskredsen. Gaver bliver vist frem – så din deltagelse bliver set af mange. Vi vil forsøge at skabe så meget opmærksomhed om projekt babyboom som muligt i medierne, på Facebook og Thyholmforeningens hjemmeside.

Ud over baby gavepakkerne vil der også blive etableret en Storkepark, så hver gang der bliver født et barn på Thyholm bliver der sat en stork op. Så det bliver meget synligt hvor mange børn der er født i det pågældende år. Vi arbejder hårdt på at starte op pr 1. januar 2016,  så derfor håber vi på din hurtige tilbagemelding inden juletravlheden for alvor sætter ind. Endvidere arbejder vi på at lave et sjovt event, hvor vi vil sørge for børnepasning en aften – så forældrene kan gå hjem og ”arbejde på” en ny baby.

Så nemt er det at være med:

Fysiske gaver: afleveres hos Dortea, eller kan efter aftale afhentes.

Dine egne Gavekort: Du kan aflevere dine egne hos Dortea, eller aftale afhentning

ELLER

Du kan maile materiale så som LOGO billeder og tekst på hvad du ønsker at give, så laver vi udkast til din side i et kupon hæfte i ca. A5 størrelse. Materiale mailes til dortea@hjertelyz.com

Afleveringer hos:
Dortea Olsen
Hindselsvej 24
7790 Thyholm

Aftale om afhentning kan ske på mobil 51 80 53 60 eller mail dortea@hjertelyz.com