Mississippis nye udstilling sætter fokus på 3D
02-08-2015 23:00

Mississippis nye udstilling sætter fokus på 3D

Sommerferien er overstået for rigtig mange mennesker og Mississippi havde rigtig mange besøg af turister i ferieperioden, så nu må det være tid at præsentere en ny udstilling.
 
Når Mississippi præsenterer udstilling 5 fredag den 7. august, bliver det med fokus på 3D, da en af de udstillende billedkunstnere, Anette Markvad, har mange 3D fotomontager med, samtidig vil der være en workshop, hvor der vil blive vist hvordan man kan arbejde med 3D penne (3Doodler 2.0) og 3D printere i forbindelse med kunsten. Ferniseringen vil være fredag den 7. august fra kl. 16,00-18,00.

Den nye udstilling består denne gang af de 4 billedkunstnere – Anette Gerlif, Marianne Markvad, Lis Bramsen og Johanne Randen.

Det er 3D Printhuset i København, der stiller 3D-udstyr til rådighed til workshoppen.

Annette Gerlif bor i Viborg og hun har taget sin uddannelse på Århus Kunstakademi 2004-2008.  Annnette har udstillet på Kunstnernes Sommerudstilling 2010 og 2008, Kunstnernes Påskeudstilling 2008, Dronninglund Kunstcenter 2007 og et hav af udstillinger på gallerier og private firma og offentlige institutioner.Marianne Markvad bor i Århus, hvor Marianne har både atelier og galleri. Uddannelse til billedkunstner er gået over en diplomuddannelse i billedkunst på DLH, samt via individuel vejledning hos Jan Sander.

 

Lis Bramsen er født på Fyn. Bor og arbejder i dag i Århus. Lis Bramsen er uddannet på Kunstskolen Spektrum med Ingela og Thomas Skytte, Grafisk Skole i Århus og med privat undervisning hos Peter de Vroom.Johanne Randen er oprindelig fra Norge, men flyttede til Danmark 1989. I Norge gik hun på Asker Kunstskole ved Oslo, før hun startede sin uddannelse i Danmark på kunstakademiet i Århus, hvor hun havde sin gang fra 1992-1996.

De tre keramikere Ruth Nissen, Birgit Kvorning og Cille Colberg, der blev præsenteret ved sidste udstilling vil også være at finde denne gang.

Mississippis Udstilling 5 varer frem til den 6. september og der er åbent hver torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 13.00-17.00. Ferniseringen den 7. august finder sted kl. 16 og der holdes åbent til kl. 18,00. Mississippi havde succes med at holde åbent om mandagen i sommerferien, så det vil man også gøre næste år. Sidste mandagsåbning i denne omgang bliver den 10. august.