What a weekend i THYHOLM LØBE/CYKELKLUB
10-06-2015 10:00

What a weekend i THYHOLM LØBE/CYKELKLUB

Grundlovs dag er = BREMDAL LØBET og det er = Thyholm løbeklubs tradition om at deltage til deres løb med så mange som muligt og gerne med hele familien. Vi slog igen igen vores egen rekord med forhåndstilmeldte, ikke færre end 82 var tilmeldt og et par kom til på dagen.Så i vores ”nye” års løbetrøje som var orange lyste vi kraftig op i Bremdal og de havde været så flinke at lave et fælles stor kaffe/kagebord til vores løbere, fedt og mange tak skal der lyde fra vores side.. Vi har den tradition at de første der kommer i mål klapper de andre i mål også går vi ind og hygger efterfølgende når ALLE er kommet i mål, det giver et rigtig godt sammenhold. Igen i år tog vi os af Pokalen for største klubhold og yderligere mere tog Mie Filtenborg sig af 2 pladsen for damer på 5 km…En fantastisk (varmt) dag som vores medlemmer nød endnu engang…

Men inden vi ku drage til Bremdal havde vi bedt vores FANTASTISKE forløbere om at møde op ved XL-BYG, da vi havde fået lavet en lækker løbevest til dem som gør en ekstra indsats med hjælp fra netop XL-BYG & Nordea, så den sku de lige have inden.

Vi har også den tradition at vi samles og deler trøjer/numre ud til folk og laver et STORT gruppebillede foran de 2 sponsorer som er medvirkende til at vi år efter år kan give vores medlemmer en GRATIS klubtrøje.

Første stop var ved Hvidbjerg Auto hvor indehaver Martin var mødt op for at ønske os en god tur. Dernæst om til den 2. trøjesponsor, Sparekassen Thy for endnu et STORT billede. Så troede de fleste løbere ellers at turen sku gå til Bremdal, men inden da havde vi annonceret en ”overraskelse” og det var til stor glæde for medlemmerne at vi og snart kan flytte i nye/egne klublokaler, så selvfølgelig sku vi forbi der også og tage et billede som start på en NY TID, efter 6 gode år i Midtpunktet.

Vi er på 200 medlemmer i vores løbe/cykelklub og flere og flere har ønske det i længere tid og da muligheden bød sig for at leje sig ind ved FDF som har til huse på Østergade lige over for vejen ind til Midtpunktet, slog vi til. Så man kan godt sige at solen skinnede på ”OS” på flere måder denne Grundlovsdag.