Thyholm Løbe- og Cykelklub satser stor
04-06-2015 08:00

Thyholm Løbe- og Cykelklub satser stor

Thyholm Løbe & Cykelklub har virkelig travlt for tiden med masser af arrangementer.

Vi har lige afsluttet et vellykket klovneløb med over 17000 kr. til fordel for hospitalsklovnene der hjælper børnene gennem den svære tid på hospitalet.

Nu går det løs med Thyholm Race  den 16 juni som er et præmiereløb  (Første af slagsen) Vi forventer et sted mellem 100-150 ryttere til at køre de to ruter på Thyholm  på 35 og 55 km.

Vi har afluret klubberne omkring os om hvordan de stabler et løb på banen siger Frank Stokholm. Vi vil gøre det så godt som muligt første år med Chip-tidtagning mm.

Allerede dagen efter går det løs med Thyholmer-løbet som i år er flyttet fra sommerferien til den 17 juni . Her forventer vi over 400 deltagere der kan gå eller løbe ruterne på Thyholm.

Ruterne er fra 3.4 km – 5 km – 10.5 til ½ maraton der kommer forbi et af de flotteste steder på Thyholm, hvor udsigten er unik.

Herfra kan der ses til Dover-Mors – Salling , Venø, så her håber vi løberne vil stoppe op et kort øjeblik og nye udsigten ud over fjorden.

Medlemstallet i klubben er stigende og vi er nu 200 melemmer i klubben. Derfor har bestyrelsen valgt at kigge på andre faciliteter, og klubben flytter  til FDF huset i Hvidbjerg, der ligger centralt i Hvidbjerg på Østergade.

Klubben formand udtaler ” Det giver klubben nye muligheder  med at dyrke en af grundstenen i klubben som er det sociale. Vi får muligheder for opbevaring af vores sager som vi i dag har stående ved klubbens medlemmer. Cykelrytterne får også muligheder for skruedage hvor der kan pudses og nusses omkring cykler ”

Vi er allerede på banen igen den 22 juni med årets store grill dag  hvor vi plejer at være 70-80 melemmer til grill aftenen. Denne foregår i år hos Ninna og Aksel Schødt der ligger have til arrangementet.

Vi  får lige bøfferne forbrændt inden det igen går løs på Jegindø med årets anden Triail løb den 28 juni kl 10. Dette arrangement er GRATIS men man kan igen donerer lidt til Hospitalsklovnene hvis man har lyst.

Disse arrangementer plejer at være godt besøgt med over 100 deltagere

Thyholm Cykel- og Løbeklub