Så blev det forår.
20-03-2015 15:00

Så blev det forår.

Dette fejres med opstart på den nye CYKEL SÆSON i Thyholm Løbe- og cykelklub lørdag den 28. marts.

Der bliver mere travlt i Midtpunktet fra lørdag den 28 marts kl. 13, hvor Thyholm Cykelklub stater op med 3-4 nye landevejs og MTB hold. Efter træningen bliver der serveret suppe.

Thyholm løbe & Cykelklub er faktisk både en løbe- og en cykelklub, hvor der i dag er ca.180 medlemmer. Vi er lige nu i gang med at udvikle samt uddanne frontkøre/hjælper til holdene i klubben så vi kan blive endnu bedre til at håndtere de forskellige ønsker der kommer fra medlemmerne.  

Travl sæson med ny rekord

”Thyholm løbe- og cykelklub går en travl sæson i møde”. Udtaler formand Steen Mogensen ”Vi har i år et meget presset program med hele 64 store som små planlagte aktiviteter for løbe & cykelklubbens travle medlemmer.

Vores største arrangementer i år bliver det helt nye ”Thyholm Race” samt ”Thyholmerløbet”.  Den 16 og 17 juni.

Klubben er samtidig samarbejdspartner i det store projekt Run To The BEAT som den største løbeklub i Struer Kommune. Dette afvikles den 5 september ved Bang & Olufsen i Struer.

Vi har lige startet de nye løbehold op med STOR succes…. Så stor vi måtte lave investeringer i ekstra Kettlebell´s da der lige nu er 23 på holdet til Styrke & Løb

Vi er på skrivende tidspunkt ca. 200 medlemmer i klubben hvilket er REKORD i medlemstallet

Lån en cykel

Klubben har en MTB lånecykel som du kan låne til at teste /prøve om Mountain Biking er noget for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte en frontkøre i klubben. Der kan findes kontakt informationer på hjemmesiden.

Test den nogle gange inden du vælger til eller fra

20 -30 km hold på landevej

Vi vil gerne have nye medlemmer med og det er her man bør starte som uøvet. Her vil man lære lidt om teorien og praktikken i at cykel i formation og hvordan man køre som et hold.

Tempoet på holdet vil være moderat og stigende hen over året.

Træningsturene kan varierer i længde.

30-60 km hold på landevej

Vi vil gerne have nye medlemmer med der er let øvet. Her vil man lære lidt om teorien og praktikken i at cykel i formation og hvordan man køre som et hold.

Tempoet på holdet vil være moderat og stigende hen over året.

Træningsturene kan varierer i længde og hastighed. Holdet vil ofte blive delt enten inden turen eller så deles vi på turen

Weekend ture. NYHED

Traditionen tro vil vi køre i weekenden men til prøve at flytte træningen til lørdag kl 13.

20-30 km hold samt 30-50 km vil træne her. Derudover vil vi prøve at ligge de længere ture på denne dag.

Turene vil svinge i længde og hastighed hen over året.

Enkel Start

Vi testede sidste år os selv med en enkelstart i klubben. Dette gav en del gode tilkendegivelse og vi vil igen i år lave 2 planlagte enkeltstarts test på en 12 kilometersrundtur

Vi skal allerede have først test lørdag den 18 april kl 13 med efterfølgende pølser

Alle kan være med her da turen kun er 12 km

Fælles til cykelløb

Cykeludvalget har udvalgt nogle fokus cykelløb både inden for MTB og landevejscykling som vi satser på at deltage i som klub og dermed få så mange medlemmer med som muligt. Vi har som på samme måde som løbeafdelingen udvalgt disse fokus løb der efterfølgende kan udløse en cykeltrøje. Fortæller Klaus Lund & Frank Stokholm fra cykeludvalget. Dette informeres til opstarten den 28 marts. – følg med på hjemmesiden.