Så er Mississippi klar til næste udstilling
15-03-2015 23:00

Så er Mississippi klar til næste udstilling

Efter en forrygende start på Mississippi, Vestjyllands nye kunst- og kulturcenter, melder vi klar til næste omgang. Der er også denne gang tale om forskellige udstillinger. Der er tale om en fotoudstilling, tre billedkunstnere, en skulptør, 1 keramiker og to glaskunstnere.

Fotoudstillinger har sit udspring i den ene gang, hvor Danmark havde besøg af Beatles, 4. juni 1964. Da var der en ung fotograf, Knud Ørsted, der fik muligheden for at følge Beatles i det døgn de var i Danmark. Disse billeder fandt Knud Ørsted frem sidste år, hvor han fik udgivet en bog med disse billeder. Det er disse billeder der bliver udstillet i forstørret udgaver.

De tre billedkunstnere der udstiller er Inge-Lis Gaardsted, Vejle, Niels Steen Sørensen, Struer, og Bent Sig Jensen, Ringkøbing. Sidstnævnte udstiller også skulpturer.

Keramikken bliver præsenteret af Finn Bukhave, Thisted og de to glaskunstnere, Karen Nyholm og Ned Cantrell kommer fra Århus.

Ferniseringen
vil være fredag den 27. marts kl. 13,00. Der vil være åbent hele påsken fra kl. 13-17 og efter påske og frem til den 14. juni vil der være åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Beatles Night
I forbindelse med Beatles foto-udstillingen på Mississippi arrangeres der BEATLES NIGHT torsdag den 26. marts kl. 19,00 i Midtpunktet, Thyholm.

Her vil Fotografen, Knud Ørsted fortæller om og viser billeder af sit døgn med Beatles 04.06.1964. Derefter vil der blive serveret smørrebrød og The BEATRIO underholder med Beatles melodier. Der bliver tale om en rigtig Beatles-aften.

Alle deltage i arrangementet vil få billetter til Mississippi udstillingen, der starter om fredagen. Billetsalget er startet. Billetter kan købes hos Midtpunktet og Mississippi.

Der er kun 150 billetter sat til salg, så det er med at komme ud af starthullerne.

De udstillende kunstnere:
Beatles fotos fra 04.06.1964 af Knud Ørsted
Ingelise Gaardsted, billedkunstner
Niels Steen Sørensen, billedkunstner
Bent Sig Jensen, billedkunstner og skulptur
Finn Bukhave, keramik
Karen Nyholm, glaskunstner
Ned Cantrell, glaskunstner