Nytårskur skal skabe dialog med erhvervslivet - også på Thyholm
28-01-2015 10:00

Nytårskur skal skabe dialog med erhvervslivet - også på Thyholm

Struer Kommune inviterer som noget helt nyt til nytårskur for erhvervslivet. Målet er at styrke dialogen med virksomhederne uden i krogene

Struers borgmester og kommunens Erhvervs- og Turismeudvalg har taget et nyt initiativ: Der skal holdes nytårskur for kommunens erhvervsliv.

Nytårskuren giver en god mulighed for dialog mellem erhvervslivet og Struer Kommune om, hvordan man sammen styrker kommunen og dens erhvervsliv.

- Vi vil samtidig bruge anledningen til at sætte fokus på det gode initiativ og den store virkelyst, der er i vores område. Vi ønsker at være med til at skabe endnu mere gejst og lyst til at udvikle virksomhederne i hele kommunen til glæde og gavn for os alle, siger Martin Hulgaard, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget.

Martin Hulgaard peger på, at Struer Kommune har vi en bred vifte af virksomheder og brancher, og rigtig mange af de etablerede gør det fantastisk godt.

- Virksomhederne bruger deres vestjyske snusfornuft, stædighed og ikke mindst opfindsomhed som rettesnor, så det går godt for mange. Samtidig ser vi et rekordhøjt antal personer, der søger imod vores iværksætterkurser og starttilbud. Det lover rigtig godt for fremtiden, mener Martin Hulgaard.

Borgmester Mads Jakobsen fremhæver Struer Kommunes størrelse som en god forudsætning for en konstruktiv dialog med erhvervslivet.

- Vi har mulighed for at etablere en nærhed og tæt dialog med vores virksomheder. Det skal vi udnytte til at reagere hurtigt og målrettet på virksomhedernes behov. En attraktiv by og kommune er redskabet til at sikre vores konkurrenceevne og fremtid, siger Mads Jakobsen.

Nytårskuren foregår torsdag den 5. februar kl. 18-21 på Struer Museum.

Der vil være indlæg fra ...
Tidligere videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, Administrerende direktør i Medicom, Morten Nielsen,
Borgmester Mads Jakobsen,
Formand for Erhvervs- og Turismeudvalget Martin Hulgaard.

Derudover bliver årets erhvervspris uddelt.