Mississippi kom godt videre
30-11-2014 22:00

Mississippi kom godt videre
Thyholm i Bevægelse havde valgt at holde åbent hus søndag den 30. nov. for at præsentere planerne for Mississippi – Den gamle rådhusbygning i Hvidbjerg, samt at møde personer, der var interesseret i at blive frivillige. Interessen var stor. Der var over 50 interesserede, der havde fundet tid til at komme forbi Mississippi, Vestjyllands ny kultur- og kunstcenter.

Formanden for Thyholm i Bevægelse, Bruno Nordensgaard, kan da også med stor tilfredshed fortælle, at antallet af frivillige er over 20. Det er fra 1 time om ugen til 3 dage om uge. Samtidig kan Bruno også fortælle, at der er flere, der er gået i tænkeboks for at finde ud af, hvor meget tid de vil bruge på projektet.

Bruno Nordensgaard fortsætter: Der vil altid være brug for flere. Skal hele projektet fuldføres, skal vi nok op på 40 frivillige. Projektets succes og størrelse vil helt klart være afhængig af antallet af frivillige.

Fra nu og frem til 13. februar vil kontoret på Mississippi og Thyholm.dk være åbent hver tirsdag og torsdag kl. 15.00-17.30. Vi kan også kontaktes via e-mail: redaktionen@thyholm.dk.

Konkurrence:
I forbindelse med juleudstillingen i Midtpunktet havde vi lavet en lille konkurrence.
Vinderen af denne konkurrence blev Mads Madsen, Jens Globs Alle 5, Hvidbjerg, der nu har en præmie stående, som venter på at blive afhentet hos Mississippi.