Skolestartskampagnen 2014
01-11-2014 09:00
Skolestartskampagnen 2014  

Årets konkurrence i forbindelse med skolestartskampagnen 2014 blev vundet af 0. klasserne på Thyholm skole samt Gimsing Skole.

I forbindelse med årets skolestartskampagne var der, til alle nye 0.klasses elever, uddelt en gul refleksvest samt et hæfte med 8 opgaver. Opgavehæftet var en konkurrence, som de enkelte klasser kunne løse og indsende til Rådet for Sikker Trafik.
Præmien var på 1000 kr. skænket af Struer Kommune og blev i år vundet af 0.klasserne på Thyholm skole og på Gimsing skole.

Formand for Teknik & Miljøudvalget, Per Jakobsen, var derfor på besøg hos de to vinderklasser, for at overrække det fine diplom og de 1000 kr.

De glade modtagere have straks ideer til, hvad de mange penge kunne bruges til... lige fra alle mulige forskellige spil til fællestur til Disneyland og vi fik en god lille snak omkring hvad man skal huske når man færdes i trafikken.

Kampagnen er et samarbejde mellem Rådet for Sikker Trafik, TrykFonden og Struer kommune og formålet med den er, at give børnene en god start i trafikken.