Generationsskifte i Hvidbjerg Bank A/S
27-10-2014 16:00
Generationsskifte i Hvidbjerg Bank A/S
Hvidbjerg Banks administrerende bankdirektør Oluf Vestergaard har aftalt med bankens bestyrelse, at han går på pension 30. juni 2015 og samme dato overtager kunde8 og kreditchef Jens Odgaard stillingen som administrerende bankdirektør. Jens Odgaard udnævnesmed omgående virkning til underdirektør.
Oluf Vestergaard og Jens Odgaard vil køre tæt parløb frem til juli næste år.
Knud Steffensen, der er bestyrelsesformand for Hvidbjerg Bank, siger om generationsskiftet:”Oluf Vestergaard har været en god mand for Hvidbjerg Bank – ikke mindst ved at stå fast på gode gamle bankdyder. Samtidig har Oluf Vestergaard vist mod og handlekraft og været i stand til at udvikle banken. I perioden siden 2008, hvor konjunkturerne har gjort det svært for os, har Oluf Vestergaard formået at manøvrere i lunefuldt farvand med rettidig omhu”.
Knud Steffensen fortsætter: ”Jens Odgaard har gennem de to år, han har været ansat, sat sinevæsentlige aftryk i banken. Han har samarbejdet på bedste vis og via hans dygtighed, engagement og personlighed samt erfaring fra tidligere jobs, er vi helt sikre på, at han er den rigtige mand til at stå i spidsen for Hvidbjerg Bank de næste mange år. Det er med stor fortrøstning og sindsro, at vi snart overlader roret til ham”.
Oluf Vestergaards farvel til banken sker efter 20 år i chefstolen, som han overtog i 1995. Oluf Vestergaard fylder snart 65 år. ”Derfor er det naturligt at tænke i pensionsbaner, men jeg har heldigvis masser af energi at anvende i forhold til diverse bestyrelsesarbejde mv., flere fritidsinteresser og tre dejlige børnebørn, så jeg får sagtens brugt min tid fremover, når jeg slipper håndtaget i Hvidbjerg Bank” udtaler Oluf Vestergaard.
Om sin efterfølger siger Oluf Vestergaard:”Det lå allerede i kortene, da banken for to år siden ansatte Jens Odgaard, at hans stilling somkunde8 og kreditchef og i øvrigt også som min stedfortræder, kunne udvikle sig til noget større. Glædeligvis har Jens Odgaards arbejde i banken klart befæstet hans potentiale til at ståi spidsen for Hvidbjerg Bank.
Den kommende bankdirektør Jens Odgaard har en bred ledelsesmæssig erfaring inden for den finansielle sektor bag sig, er 46 år og bor i Skive med hustruen Helle og deres tre hjemmeboende børn.