Nye åbningstider i Struer Kommune fra 1. september
28-08-2014 09:00
   
Struer Kommune ændrer på åbningstiderne. Målet er både at give borgerne en bedre service og effektivisere arbejdet i kommunen.

Fra 1. september bliver åbningstiderne i Struer Kommune ændret, så kommunens hovednummer 96 84 84 84 er åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9 til 12. De fleste afdelinger ændrer også tidspunkter for personligt fremmøde uden aftale. Borgerne kan se de nye tidspunkter på www.struer.dk, eller få dem oplyst i Infocentret eller i telefonomstillingen.

Der er fortsat mulighed for at henvende sig i Infocenter Struer mellem kl. 09.30-17.00 alle hverdage. Torsdag er der åbent helt frem til kl. 19 og lørdag til kl. 13. De nye åbningstider bliver indført, fordi færre har brug for at henvende sig til kommunen pr. telefon eller ved personligt fremmøde, da de fleste ting i dag kan klares hjemmefra med digitale løsninger.

- Med de nye åbningstider kan vi give borgerne en bedre service. Hvis borgerne har behov for at komme og tale med en af kommunens medarbejdere, kan de aftale en tid - også efter kl. 12. På den måde har vi som kommune mulighed for at være bedre forberedt, når borgerne skal hjælpes med eksempelvis byggeansøgninger eller miljøgodkendelser. Samtidig kan vi effektivisere vores arbejde i kommunen, siger borgmester Mads Jakobsen.

Det er et enigt Økonomi- og arbejdsmarkedsudvalg, der i foråret godkendte de nye åbningstider, fordi der med tiden er blevet mindre behov hos borgerne for at gå direkte ind på rådhuset uden aftale.

Udover de lange åbningstider i Infocentret er der også mulighed for at få hjælp til de digitale selvbetjeningsløsninger på Den Digitale Hotline på 70 20 00 00, der har åbent på hverdage og lørdage fra kl. 9-21 og søndage kl.17-21

Find flere oplysninger om de nye åbningstider og digitale muligheder på www.struer.dk