TRAIL NR. 3, endnu en stor succes med over 60 deltagere
29-06-2014 23:00
Lige før starten, her ses de folk der skal løbe hele Øen rundt. 8 Km. blev sendt af sted et kvarter senere.

TRAIL NR. 3, endnu en stor succes
med over 60 deltagere

Om det er vejrett, terrænet eller kagee vides ikke. Så fedt, så godt. Vi, Thyholm løbeklub, vil gerne takke alle Jer, + 60 pers. der deltog i "vores" TRAIL  3 løb, JEGINDØ RUNDT. Fedt at se så mange, folk fra så mange forskellige steder som Norge-Hvidovre-Bedsted-Mors-Holstebro og opland og selvfølgelig også jer løbere fra Struer og Thyholm. Der var folk der power walk, der var folk på MTB og der var folk der løb 8 el 15 km. i meget forskellige tider. Vigtigst af alt, ALLE kom godt gennem ruterne. Vejret var helt perfekt, heldigvis var der lidt vind, ca. 6-7 m/sek. denne søndag formiddag, det gjorde absolut ingenting da ruten gav dug på ”badehjælmen” ved de fleste.

Efterfølgende var der en fantastisk ”hygge” blandt de mange forskellige folk, de havde absolut ikke travlt med at komme hjem da solen bragede fra en næsten skyfri himmel og på sydsiden af Øen var der helt læ. Det hjalp nok også at der var kaffe/kage ad lib. som vores fantastiske forløbere endnu engang havde lavet, Stort tak til dem. Det er svært at få armene ned efter sådan en søndag og inden vi var nået hjem var de første beskeder begyndt med at tikke ind på face og sms….”hvornår er næste gang” ” æv kunne ikke i dag, men er klar til etape 2”… ” Er helt sikker med igen”….”Måske jeg skal holde bedre øje med ”jeres” løb næste gang”…osv osv…Kan kun sige at det nok er en god ide at holde øje med OS…mon ikke der kommer en etape 2 hen på efteråret engang, det ku da godt være.

Det er absolut ikke fordi vi skal være store, men det er da rigtig fedt at folk fra så mange områder gider køre herop og deltage i et lidt ”ligegyldigt” løb uden nr. Vi er en klub med 3 store S’er, Vi er Seriøs – Sjov – Social. Rigtig god sommer til Jer derude og husk, man må godt løbe en tur i sommerferien.

En glad mand…alt klappede, ruten var perfekt, tak ( Esther Boll Sørensen ) hvis man er til TRAIL, vejret var som ønsket, sol og heldigvis lidt vind, 6-7 m/sek. Forplejning var i top, når man som formand elsker kage, jo det er svært at være sur ovenpå sådan en søndag på Jegindø.. fortsat god sommer derude.

 

Steen Mogensen
Formand Thyholm løbeklub
Sponsoransvarlig TIF Fodbold
+ 45 2225 0053
Mogensen-borregaard@post.tele.dk
www.thyholmloebeklub.dk

Se flere billeder fra Train 3 her